Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over heel de wereld. Wil je ook mee bouwen aan het snel groeiende succes? Kom werken bij Quooker.

Vacatures

Bij Quooker doen we veel in eigen huis. Grote kans dat er een functie is die bij jou past. We zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent.

Waar kun je op rekenen?

Onze thuisbasis

De thuisbasis van Quooker is Ridderkerk. Daar werken dagelijks 250 mensen, in een licht en duurzaam bedrijfscomplex, met veel passie aan de gezamenlijke ambitie: zoveel mogelijk particuliere keukens op een slimme en verantwoorde manier van kokend water voorzien. Lees hier meer over ons bedrijf. 

Verhalen

Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Op deze plek geven Quooker-medewerkers een inkijkje in hun takenpakket, hun drijfveren en ambities.

Stage bij Quooker

Het Future Team is een losstaande afdeling binnen het bedrijf dat wordt gevormd door studenten die intensief samenwerken om Quooker succesvol te laten groeien. Het bestaat uit twee verschillende teams. Het Future Development Team voor studenten met een bedrijfskundige achtergrond en het Future Tech Team voor studenten met een technische studie.

Waarden op de werkvloer

Quooker is een familiebedrijf, gebouwd op enthousiasme en ondernemerschap. Dat merk je op de werkvloer. De trots op Henri Peteri, vader van Quooker-directeuren Walter en Niels Peteri en uitvinder van de kokendwaterkraan, is voelbaar. De cultuur is open en transparant: verschillende afdelingen werken nauw samen om tot de beste resultaten te komen. Er heerst een sfeer waarin mensen kansen krijgen, tot bloei kunnen komen en door kunnen groeien.

De kernwaarden van Quooker zijn als volgt: