Werken bij Quooker

Quooker is hard op weg de wereld te veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over heel de wereld. Wil je ook mee bouwen aan ons snel groeiende succes?

Vacatures

Van een briljant idee naar een internationaal succes. Wil jij ook onderdeel zijn van ons avontuurlijke jongensboek? Grote kans dat er een functie is die bij jou past.

Verhalen

Alle medewerkers dragen op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. We doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Wat dat betekent? Dat vertellen onze collega's je hier.

Studenten

Op zoek naar bagage om na je stage of afstuderen de wereld te veroveren? Dat kan bij Quooker. Volg jij een technische of bedrijfskundige studie en ben je op zoek naar een (meeloop) stage of afstudeeropdracht? Wij dagen je graag uit!

Onze thuisbasis

Quooker is een Nederlands familiebedrijf, gebouwd op ondernemerschap en innovatie. Dat merk je op de werkvloer. Er heerst nog steeds een sfeer waarin mensen kansen krijgen om het beste uit zichzelf te halen en bij te dragen aan nationaal en internationaal succes. Inmiddels zijn we gevestigd in 11 landen maar gevoelsmatig staan we nog aan het begin.

We maken we niet alleen een duurzaam product,  we werken ook met 300 collega’s in een duurzaam pand in Ridderkerk waarin zoveel mogelijk energieneutraal wordt gewerkt.

Ons sollicitatieproces

Denk je dat je bij ons past? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. We leggen je graag uit hoe ons sollicitatieproces eruitziet.