Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over heel de wereld. Wil je ook mee bouwen aan het snel groeiende succes? Kom werken bij Quooker.

Vacatures

Bij Quooker doen we veel in eigen huis. Grote kans dat er een functie is die bij jou past. We zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent.

Waar kun je op rekenen?

Quooker is een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 300 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit, sociale activiteiten en een personeelskorting om zelf ook Quooker-producten aan te schaffen.

Onze thuisbasis

De thuisbasis van Quooker is Ridderkerk. Daar werken dagelijks 250 mensen, in een licht en duurzaam bedrijfscomplex, met veel passie aan de gezamenlijke ambitie: zoveel mogelijk particuliere keukens op een slimme en verantwoorde manier van kokend water voorzien. Lees hier meer over ons bedrijf. 

Verhalen

Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Op deze plek geven Quooker-medewerkers een inkijkje in hun takenpakket, hun drijfveren en ambities.

Stage bij Quooker

Volg je een technische of bedrijfskundige studie en ben je op zoek naar een plek voor je meeloopstage of afstudeeropdracht? Kom ons Future Team versterken!

Waarden op de werkvloer

Quooker is een familiebedrijf, gebouwd op enthousiasme en ondernemerschap. Dat merk je op de werkvloer. De trots op Henri Peteri, vader van Quooker-directeuren Walter en Niels Peteri en uitvinder van de kokendwaterkraan, is voelbaar. De cultuur is open en transparant: verschillende afdelingen werken nauw samen om tot de beste resultaten te komen. Er heerst een sfeer waarin mensen kansen krijgen, tot bloei kunnen komen en door kunnen groeien.

De kernwaarden van Quooker zijn als volgt: 

Onafhankelijk

Quooker wil onafhankelijk zijn. In commerciële, technische en financiële zin wil Quooker altijd haar eigen koers kunnen blijven varen.

Origineel

Quooker is het origineel van de kokendwaterkraan. Quooker staat voor innovatieve producten.

Vastberaden

Als Quooker zich iets voorneemt dan wordt het werkelijkheid. Quooker is vastbesloten, heeft doorzettingsvermogen.

Verantwoordelijk

Quooker en haar medewerkers hebben een groot verantwoordelijkheidsbesef: ten opzichte van elkaar, klanten en andere belanghebbenden en ten opzichte van de omgeving.