Water besparen met je Quooker

Met een Quooker bespaar je tijd en energie, maar ook water. Elke dag opnieuw. Van kleine beetjes tot vele tientallen liters per week.

Kleine beetjes

Als je een kop thee maakt met je Quooker, tap je precies de hoeveelheid kokend water die in je mok past. Er gaat geen druppel verloren. Dat is bij een waterkoker wel anders. Vaak kook je veel meer water dan nodig. En dat meerdere keren per dag! Een Quooker maakt aan deze verspilling een eind.

Grote beetjes

Kies je voor een Quooker met COMBI-reservoir, dat gewaardeerd is met energielabel A? Dan ben je al helemaal verantwoord bezig. Dit reservoir levert niet alleen kokend, maar ook warm water. Dat warme water komt direct uit de kraan. Dat betekent dat je geen kostbare liters water meer door de gootsteen hoef te spoelen tot je eindelijk warm water hebt. Het is er gewoon meteen.

Nog meer water besparen met de CUBE

Als je graag bruiswater uit flessen drinkt, ken je het wel: als de fles een tijdje open staat, verdwijnt de prik. Het overgebleven water doe je weg. Met een Quooker CUBE ben je verzekerd van altijd verse prik. Want met de CUBE tap je zowel gekoeld als bruisend water direct uit je Quooker-kraan. Eén CO₂-cilinder (een koolzuurfles) is goed voor wel 60 liter bruiswater!

Doe de bespaarcheck

Wil je weten hoeveel water en energie je kunt besparen, en wat dit betekent voor jouw portemonnee? Doe dan de Bespaarcheck. Binnen een minuut zie je wat jouw huishouden verbruikt en met een Quooker-systeem kan uitsparen.