Onze studenten

Van een stage in een droombaan rollen, wie wil dat niet? Bij Quooker werken tal van mensen bij wie het zo gegaan is. Hier vertellen ze hun verhaal.

Mechatronica engineer

Svenja

In het derde jaar van haar HBO-studie werktuigbouwkunde, liep Svenja van Nes stage bij Quooker. Na haar afstuderen kwam ze bij ons in dienst als mechatronica engineer.

Business analyst

Jesse

Business analyst Jesse van Hofwegen studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en liep tijdens zijn master Business Information Management stage bij Quooker. Na een kort uitstapje bij een ander bedrijf, kwam hij tóch bij ons terug.

Future Team student

Jasper

Als onderdeel van de STAR Management Week van zijn studie bedrijfskunde, bracht Jasper van Hattem een bezoek aan Quooker. De rondleiding door het bedrijf maakte zo’n indruk op hem, dat hij zich aanmeldde voor een stage in ons Future Team. 

Productmanager

Irene

Irene Heemskerk studeerde Industrieel Ontwerpen in Delft. Tijdens de afstudeerstage van haar master Integrated Product Design bij Quooker ontdekte ze nieuwe talenten, die ze nu in praktijk brengt als productmanager op de afdeling marketing.

Projectleider R&D

Jan

Jan Oosting is projectleider op de afdeling Research & Development. Hij begon zijn carrière bij Quooker met een bijbaan, die voor de Technische Universiteit in Delft waar hij studeerde, meetelde als stage.

Embedded Engineer

Chun

Niet iedereen kan zeggen dat hij afstudeerde met een 9.3. Chung Tang, die elektrotechniek deed en zijn afstudeerstage liep bij Quooker, wél. Nu werkt hij bij ons als embedded engineer.

Supply chain manager

Tom

Inmiddels is Tom ‘t Lam alweer vijf jaar in dienst bij Quooker. Hij klom op van supply chain consultant tot manager van het team. Het begon allemaal met een afstudeerstage.

Quality improvement specialist

Renee

Renee Aghina studeerde technische bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool in Delft. Ze liep haar derdejaars stage bij Quooker, hield daar een bijbaan aan over, en kwam na een kort uitstapje bij Shell weer bij ons terug.

Manufacturing engineering student

Evi

Evi Bouman studeerde onlangs af aan de Haagse Hogeschool in Delft, waar ze technische bedrijfskunde studeerde. Ze kijkt terug op een succesvolle afstudeerstage op de afdeling manufacturing engineering bij Quooker.

Production development manager

Vincent

Hij studeerde werkbouwtuigkunde aan de TU in Delft, toen Vincent de Leeuw via een tech talent pool bij Quooker terecht kwam. Wat begon met een vakantiejob werd een bijbaan, de bijbaan werd een carrière.