Onze medewerkers

Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Op deze plek geven Quooker-medewerkers een kijkje in hun takenpakket, hun drijfveren en ambities.

E-commerce analyst Eileen

Eileen Simon maakt deel uit van het team online marketing. Haar specialisme is e-commerce.

Service monteur Kemal

Als service monteur brengt Kemal Fakili veel tijd in andermans keuken door. De rest van de tijd zit hij op de weg. Hij maakt het graag een beetje gezellig met zijn klanten.

R&D engineer Rik

Rik Elmendorp is R&D engineer. Met zijn collega’s werkt hij aan het verbeteren van onze producten en bedenkt hij oplossingen voor kwaliteitsproblemen.

Technisch assemblage medewerker Marion

Marion van der Struif begon in 2017 als technisch assemblage medewerker bij Quooker, en is inmiddels senior. Ze wordt klaargestoomd om coördinator van de afdeling service orders te worden.

Medewerker aftersales & service Peter

Peter Kivit werkt op de service-afdeling, waar klanten naartoe bellen of mailen als ze een servicevraag hebben over hun Quooker.

HR-manager Isabel

Quookers HR-manager Isabel Salomons is de groei van het bedrijf steeds een stap voor: op het juiste moment de juiste mensen aantrekken, is een van haar belangrijkste taken.

Mechatronica engineer Edwin

Bij Quooker hebben we een eigen fabriek en ontwikkelen we al onze machines zelf. Edwin Gelok is een van de mechatronica engineers die daarvoor onmisbaar zijn. 

Software ontwikkelaar Ferry

Ferry Engels is programmeur. Hij ontwikkelt software voor tal van toepassingen binnen Quooker.