Onze medewerkers

Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Op deze plek geven Quooker-medewerkers een kijkje in hun takenpakket, hun drijfveren en ambities.

Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes. Zo bedenkt Simone strategieën om de bekendheid van Quooker online te vergroten. Tourt Frank het land door om Quookers bij mensen thuis te installeren. En zorgt Luz ervoor dat ál die mensen, elke dag weer, een goede lunch voorgeschoteld krijgen.

Matrijsbouwer Jan

Bij Quooker werkt één persoon die zijn werk als hobby beschouwt, dat is matrijsbouwer Jan van der Meulen. 'Bij nauwkeurige klusjes is het: vraag maar aan Jan.'

Tactical buyer Antoine

Antoine den Haan (40) is als tactical buyer verantwoordelijk voor de afspraken die we maken met leveranciers. Hij zweert bij persoonlijk contact. 

Operations manager Ben

Ben Schop kwam bij ons binnen als productiemedewerker en werkte zich in twaalf jaar tijd op tot operations manager.

Administratief medewerker finance Leonie

Leonie Bols weet als administratief medewerker op de financiële afdeling precies wat er in- en uitgaat bij Quooker. En dus wat er speelt.

DTP-er Cameron

Cameron Bird (23) is één van onze jongste gedienden. Sinds januari 2018 werkt hij als DTP-er op onze Studio, waar alle uitingen en verpakkingsmaterialen van Quooker vormgegeven worden.

HR-manager Isabel

Isabel Salomons is Quookers HR-manager. Ze zet de HR-zaken op orde, met behoud van de goedmoedige en informele ons-kent-ons-bedrijfscultuur. ‘Je hebt inmiddels 250 man in dienst. Dat moet je goed organiseren.’

R&D manager Ivo

Ivo Legel studeerde bij Quooker af op het COMBI-reservoir. Inmiddels is hij al veertien jaar in dienst op de afdeling research & development en heeft hij het patent op de COMBI+.

Engineer quality control Sander

Sander Abee is engineer quality control bij Quooker en reist vier keer per jaar de oostkust van Azië af. Aan avontuur geen gebrek.

Specialist mechatronica Anthony

Op de afdeling engineering & automation is specialist mechatronica Anthony Kok dag in, dag uit bezig met het bedenken van nieuwe machines. Allemaal om de Quooker-fabriek nog beter te laten werken.

Online & media manager Simone

Simone Poot is Quookers online en media manager. Ze combineert haar kennis over online marketing met een sterk ontwikkeld fingerspitzengefühl, om het bereik en de bekendheid van Quooker internationaal te vergroten.