Verhalen

We zijn bij onze klanten op de thee (en koffie!) gegaan, om erachter te komen welke rol hun Quooker speelt in het dagelijks reilen en zeilen bij hen thuis.

Neem Edo en Paola: allebei een drukke baan, elke avond laat thuis. Sinds ze een Quooker hebben én een abonnement op een foodbox toveren ze in no time een verse maaltijd op tafel. Ook Alex en Janneke hebben met kleine Jules zo hun spitsuurmomenten, waarin de Quooker uitkomst biedt.

Samen vertellen ze het rijke verhaal over de Quooker. Hoe die hun leven makkelijk maakt door op elk moment van de dag direct kokend water te leveren. Hoe ze hem gebruiken bij het maken van een snelle maaltijd, of hoe hij juist van pas komt bij de ingenieuzere kooktechnieken. Laat je inspireren door deze gebruikers en ontdek het gemak van direct kokend water uit de kraan.

De Quooker van Janneke en Alex

Janneke van der Velden (36) en Alexandre Meunier (40) toverden twee hoge lokalen in een oud schoolgebouw om tot hun droomhuis. Kleine Jules (2) heeft een heel schoolplein tot zijn beschikking. Een Quooker Fusion biedt uitkomst op drukke dagen.

De Quooker van Edo en Paola

Twee drukke banen en een nieuw huis waar nog het een en ander aan moet gebeuren. Paola en Edo van Tilborgh hebben wel wat anders te doen dan uren in de keuken staan. Hun Quooker én een foodboxabonnement bieden uitkomst.

De Quooker van trattoria Westerkaatje

Marlies Mersch, eigenaresse van cateraar en trattoria Westerkaatje in Rotterdam, houdt van pure smaken. Haar recepten zijn strikt geheim, maar wat ze allemaal met haar nieuwe Quooker van plan is, wil ze wel vertellen.

De Quooker van Chris en Marieke

Chris van Dijk en Marieke Zweers maakten van een oude garage een sfeervol woonhuis, met volop ruimte voor zoontjes Calle en Mika. Bij de verbouwing stond duurzaamheid centraal. Dat er een Quooker moest komen, was onbetwistbaar.

De Quooker van kinderdagverblijf Dikke Deur

Kokend water en kleine kinderen, het blijft een spannende combinatie. Dat een Quooker een stuk veiliger is dan een waterkoker, daarvan is kinderdagverblijf-manager Esther van Dalen overtuigd. Ze vindt het dé tip voor jonge ouders.

De Quooker van Hellen en Martijn

Vijftien jaar geleden verruilden Hellen van Berkel en Martijn Bresser de stad voor het platteland. Dochters Lieve en Rijkje, toen nog peuters, zijn inmiddels groot. De oudste studeert en woont inmiddels op kamers. Het gezin is Quooker-gebruiker van het eerste uur.