Wat kan ik doen met de gebruikte CO₂-cilinders? Quooker CUBE

De CO₂-cilinders zijn eigendom van Quooker International BV. In principe heeft de klant de CO₂-cilinders in bruikleen van Quooker. 

Met oog op duurzaamheid en kostenbesparing voor de klant zullen de cilinders worden hergebruikt.
De gebruikte CO₂-cilinders dienen daarom per set van vier stuks geretourneerd te worden aan Quooker.

Bij een eerste bestelling via onze webshop hoef je nog geen retourzending aan te melden.
Je bent dan waarschijnlijk nog in het bezit van één CO₂-cilinder die bij het installeren van de CUBE is meegeleverd.
Je kunt dan een nieuwe set via onze webshop bestellen, zodat je thuis of op de zaak altijd een volle cilinder op voorraad hebt.
In principe heb je dus altijd 5 CO₂-cilinders in je bezit.

Gedurende het bestelproces van je tweede online bestelling kun je aangeven dat je inmiddels een set lege cilinders hebt om te retourneren. Stuur de lege set CO₂-cilinders gemakkelijk en kosteloos terug met de meegeleverde (retour)verpakking en download je retourlabel via je account.

Aan het einde van je online bestelling kun je een retourlabel downloaden via account > accountoverzicht > bestellingen > retourlabel downloaden.

Na het downloaden van het retourlabel heb je vervolgens 100 dagen de tijd om de set lege cilinders kosteloos te retourneren. Print het retourlabel en plak deze op de retourverpakking met de set van 4 lege cilinders. Geef je retourpakket vervolgens af bij een PostNL pakketpunt. Zodra de cilinders retour zijn ontvangen en verwerkt door Quooker, wordt dit automatisch per e-mail bevestigd. 

Kijk voor meer informatie en alle voorwaarden omtrent retourneren op www.quooker.nl/retourneren