Mijn mengkraan geeft alleen nog lauw water. Storingen

Wanneer de mengkraan alleen nog lauw water geeft kan dit verschillende oorzaken hebben.

  1. Bij een COMBI-reservoir kan dit worden veroorzaakt doordat de voorraad kokend water is opgebruikt. Dit reservoir heeft een voorraad van 7 liter kokend water en is binnen 20 minuten weer volledig opgewarmd. 
  2. Het reservoir is uitgeschakeld. Bij een ingeschakeld reservoir zie je een rood lampje pulseren onder de Q. Je schakelt het reservoir in door de rode Q bovenop het reservoir in te drukken. 
  3. De temperatuurinstelling op het mengventiel is niet juist. Op het mengventiel zit een instelknop waar je aan kunt draaien om de temperatuur opnieuw in te stellen. Het kan ook zijn dat je mengvertiel in zijn geheel vervangen moet worden.
  4. Er is onderhoud nodig aan het reservoir. Raadpleeg onze onderhoudspagina voor meer informatie. 

Klik hier om een servicecontactformulier in te vullen. Binnen 2-4 werkdagen zal een van onze servicemedewerkers contact met je opnemen. 

Zorg dat je het serienummer van het reservoir bij de hand hebt (te vinden op de zijkant van het reservoir), hier zal de servicemedewerker naar vragen. Het serienummer kun je terugvinden op een sticker aan de zijkant van het cilindervormige Quooker reservoir of in de meegeleverde documentatie. Op deze manier kan onze serviceafdeling je snel en accuraat van dienst zijn.