Waarom gaat het lampje op mijn reservoir aan en uit? Storingen

Bovenop het Quooker reservoir zit de aan-/ uit schakelaar waarin een rood led lampje zit. Dit lampje zal pulserend (langzaam aan en uit) licht geven als het systeem in stand-by stand staat. Dit betekent dat je Quooker klaar is voor gebruik. Dit pulserende lampje noemen wij de “hartslag” van de Quooker.

Bij gebruik van de Quooker zal dit lampje continu branden waarmee het systeem aangeeft het water te verwarmen.

Blijft het rode led-lampje snel en frequent knipperen(2x of 4x met een korte pauze ertussen)? Klik dan hier voor instructies om je Quooker-systeem te resetten.