Het water uit de Quooker kokendwaterkraan stoomt niet. Storingen

Wanneer er kokend water uit de Quooker-kraan wordt getapt en dit niet meer stoomt kan dit verschillende oorzaken hebben. 

  1. De voorraad kokend water is opgebruikt. Bij een PRO 3 reservoir is er een voorraad van 3 liter aanwezig en is het reservoir binnen 10 minuten weer volledig opgewarmd. Bij een COMBI(+)-reservoir is er een voorraad van 7 liter kokend water aanwezig, dit reservoir is binnen 20 minuten weer volledig opgewarmd. 
  2. Het reservoir is uitgeschakeld. Bij een ingeschakeld reservoir zie je een rood lampje pulseren onder de Q. Je schakelt het reservoir in door de rode Q bovenop het reservoir in te drukken. 
  3. Het stekkertje van de kraan is niet ingestoken. Controleer of het stekkertje van de kraan op het reservoir is aangesloten, deze zit in de achterkant van de rode kap. 
  4. Het reservoir krijgt geen stroom. Controleer de voeding van het reservoir (stekker in stopcontact, werking stopcontact & zekering in groepenkast). 
  5. Er is onderhoud nodig aan het reservoir. Raadpleeg onze onderhoudspagina voor meer informatie. 

Mocht de oorzaak elders liggen, neem dan contact op met onze serviceafdeling door het servicecontactformulier in te vullen, wij nemen dan binnen 2 - 4 werkdagen contact met je op. 

Zorg dat je het serienummer van het reservoir bij de hand hebt (te vinden op de zijkant van het reservoir), hier zal de servicemedewerker naar vragen.