Het lukt niet om in te loggen in mijn account. Wat nu? Mijn Quooker

Wat vervelend dat je problemen ervaart tijdens het inloggen. Wellicht is jouw email adres al bekend in ons systeem of komt het wachtwoord niet overeen. Controleer goed of je je email adres correct hebt ingevuld. Klopt dit? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan binnen enkele momenten een email met een link waarmee je jouw wachtwoord kunt herstellen.