De hendel van mijn Quooker-kraan gaat stroef. Storingen

Dit probleem wordt waarschijnlijk veroorzaakt door vuilophoping in de kraan en kan verholpen worden door een beetje glasreiniger in de kraan te spuiten. Hiervoor zet je de kraan open (hendel omhoog) en spuit je vervolgens de glasreiniger (niet meer dan 2x sprayen) in de opening. Vervolgens breng je de hendel met lichte druk naar beneden en laat je deze van links naar rechts op en neer gaan. Het is belangrijk niet te veel glasreiniger te gebruiken.

Het gebruik van andere schoonmaakmiddelen raden wij ten zeerste af. Deze kunnen de coating van onderdelen en het vet in de kraan, dat ervoor zorgt dat alle onderdelen soepel bewegen, aantasten.

Mocht het probleem zich blijven voordoen neem dan contact op met onze serviceafdeling door het servicecontactformulier in te vullen, zij nemen dan binnen 2-3 werkdagen contact met je op. Telefonisch is onze serviceafdeling bereikbaar via 0180-420488, optie 1.

Zorg dat je het serienummer van het reservoir bij de hand hebt (te vinden op de zijkant van het reservoir), hier zal de servicemedewerker naar vragen.