Technisch assemblage medewerker

Je geniet van de verantwoordelijkheid om van losse Quooker onderdelen een compleet product te maken, de producten te controleren, te testen en in te pakken zodat ze klaar zijn voor distributie naar onze klanten. 

Jouw functie

Production is de grootste afdeling binnen Quooker en bestaat uit drie productielijnen waar dagelijks ongeveer tachtig technisch assemblage medewerkers werkzaam zijn. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het maken van de Quooker-kranen of reservoirs en zorg je ervoor dat de dagelijkse doelen worden gehaald. Met jouw technische kennis en ervaring maak je van losse onderdelen een compleet Quooker-product dat uiteindelijk op het aanrecht of in het keukenkastje van de eindgebruiker terechtkomt. 

Over jou

  • Je bent aantoonbaar technisch aangelegd.
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol.
  • Je bent een teamplayer, proactief en een aanpakker.
  • Jij verstaat en spreekt de Nederlandse taal goed.

Over jouw team

We zetten de komende jaren in op een verdere groei en kunnen jouw hulp goed gebruiken. Het team bestaat momenteel uit ongeveer tachtig technisch assemblage medewerkers, 3 coördinatoren en een teamleider.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Karlien Korteweg

HR officer bij Quooker

vacatures@quooker.nl