Supply chain planner

Je geniet van een regierol en voelt je verantwoordelijk voor een productie omgeving en verkoop kantoren.

Jouw functie

In deze rol ben je de spil van de interne organisatie en de leveranciers van de verschillende onderdelen die nodig zijn voor het productieproces van Quooker. Je hebt contact met onze verkoopkantoren, je maakt een logische productieplanning en denkt na over de gewenste voorraadniveaus. Het komt erop neer dat jij bepaalt wat er op een specifieke lijn geproduceerd wordt, gebaseerd op forecasts. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de benodigde onderdelen tijdig worden ingekocht en worden afgeleverd bij Quooker. Het mag duidelijk zijn dat jij je eindverantwoordelijk voelt voor een gestroomlijnde supply chain. De supply chain administratie controleer en beheer je omdat jij “het plaatje” als geen ander kent. 

Voor jou is het vanzelfsprekend dat je een plezierige en gelijkwaardige relatie opbouwt met een leverancier en interne klant. Uit ervaring weet je dat dat het verschil maakt als je bijvoorbeeld een gesprek voert over een kwalitatieve afwijking van een product. Op deze manier komt een leverancier graag in actie voor Quooker om zijn dienstverlening te optimaliseren.

Je bent ook betrokken bij verbeteringsprojecten. Jij vindt het een grote uitdaging om elke keer weer waarde toe te voegen vanuit jouw kennis en ervaring. Je vertegenwoordigt bijvoorbeeld jouw team in projecten van research & development. Daarnaast denk je voortdurend mee over efficiëntieverbeteringen van de inkoopprocessen.

Over jou

  • HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring met operationele inkoop.
  • Je bent in staat om mee- en vooruit te denken in het planningsproces
  • Je hebt plezier in de operationele uitdagingen binnen een groeiende
  • Je werkt graag zelfstandig, trekt verantwoordelijkheid naar je toe en durft beslissingen te nemen.
  • Je bouwt gemakkelijk relaties op met leveranciers en interne stakeholders
  • Je bent flexibel en dat komt goed van pas in een groeiende organisatie
  • Je hebt ervaring met Excel en Exact Globe en dat gaat je helpen in de praktijk
  • Goede beheersing van zowel Nederlands als Engels omdat je contact hebt met nationale en internationale leveranciers

Over jouw team

We zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent. Op dit moment zoeken we een supply chain planner om het huidige team uit te breiden. Dit team bestaat uit twee medewerkers supply chain, drie supply chain planners en een supply chain manager.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Lisette Besseling

Recruiter bij Quooker

vacatures@quooker.nl