Sales medewerker binnen- en buitendienst

Je bent ondernemend en hebt de mentaliteit en motivatie om het succes van Quooker verder uit te bouwen en te promoten bij onze afnemers.

Jouw functie

Als Sales promoter werk je nauw samen met de accountmanagers en sales manager. Samen zijn wij verantwoordelijk voor de resultaten in Nederland.

Jij bent het visitekaartje van Quooker. Twee dagen per week werk je vanuit ons kantoor en verricht je administratief werk ter ondersteuning van de accountmanagers en sales manager. Je beantwoordt e-mails van keukendealers of andere afnemers, je stelt offertes op en je houdt ons CRM-systeem nauwkeurig bij. Iedere week verzorg jij de sales rapportages zodat we een goed inzicht hebben en houden van onze salesinspanningen en resultaten.

Drie dagen in de week reis je naar klanten (keukendealers van de grotere ketens en witgoedbedrijven) binnen de aangewezen regio waar jij het personeel van onze (mogelijke) klanten informeert, enthousiasmeert en laat kennismaken met Quooker en onze producten. Jij haalt er voldoening uit om onze verkoop te stimuleren, jij geeft het personeel van onze afnemers de juiste handvaten en voorziet hen van de juiste point of sales materialen. Ook neem je deel aan promotiedagen bij onze dealers om consumenten te informeren en te enthousiasmeren. Uiteraard start je met een gedegen inwerkperiode zodat je daarna zelfstandig kan gaan werken.

Over jou

  • Kennis van de keukenbranche is een pré;
  • Je bent woonachtig in het gebied tussen Amersfoort-Rotterdam-Den Bosch;
  • Als persoon ben jij ondernemend, representatief, resultaatgericht, zelfstandig, communicatief sterk en dienstverlenend;
  • Je beschikt over goede kennis van Microsoft Office en bent administratief sterk;
  • Bekend met het werken met een CRM systeem is een pré;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bent bereid om regelmatig in het weekend of in de avond te werken in verband met beurzen en evenementen;
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Jouw team

De afdeling Sales is de afgelopen jaren sterk gegroeid en bestaat inmiddels uit 6 medewerkers. Naast de Salesmanager zijn er 3 accountmanagers voor de keukenretail, een accountmanager voor de installatiemarkt en een accountmanager voor vastgoedprojecten.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

Wij zijn een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 330 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een auto van de zaak, laptop, telefoon en een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Solliciteren?

Je cv en motivatie kun je richten aan:
Isabel Salomons
HR Manager bij Quooker
vacatures@quooker.nl