R&D Stagiaire

Wil je graag stage lopen bij een Nederlands bedrijf waar alle disciplines van ontwerp tot productie onder één dak plaatsvinden? Wij hebben doorlopend plekken voor afstudeer- en meewerkstages. Er zijn verschillende opdrachten beschikbaar waarin we toekomstige productrichtingen verkennen of huidige producten verbeteren.

Wie zoeken wij?

  • Een talentvolle HBO- of WO student in de richting van Industrieel ontwerpen of Werktuigbouwkunde
  • Zelfstandigheid, leergierigheid en initiatief nemen zijn een pré
  • Technische hands-on mentaliteit
  • Ervaring met Solidworks

Wat bieden wij?

  • Uitgebreide prototype faciliteiten, denk hier bij aan verschillende 3D printers en een werkplaats
  • Vrijheid en zelfstandigheid in werkzaamheden
  • Korte communicatielijnen
  • Een jong dynamisch team R&D collega’s
  • Een succesvolle organisatie met innovatieve cultuur

Over het R&D team

Het R&D team bestaat uit 12 R&D engineers, 2 projectleiders en een team van 5 engineers die zich bezig houden met electronics product development. De gehele afdeling wordt aangestuurd door een R&D manager.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Solliciteren?

Denk je dat je bij ons past? Klik hier en reageer direct. Licht je motivatie toe: wat trekt jou aan in Quooker? We zijn benieuwd waarin je uitblinkt en waarin je wilt doorgroeien. Wat wil je bij ons leren? Welke kennis en kunde kun jij inbrengen? We zien het graag tegemoet!