Projectleider Research & Development

Je bent vastberaden om uitdagende projecten op het gebied van product- of productie innovaties tot een succes te brengen.

Jouw functie

De afdeling Research & Development is de drijvende kracht achter onze productinnovaties en productwijzigingen en daarmee achter het succes van Quooker. Om deze productinnovaties succesvol te kunnen introduceren bij onze klanten ben jij de spil. Jij hebt verstand van techniek, weet bruggen te bouwen tussen verschillende afdelingen en houdt je hoofd koel ook als er wel eens iets tegen zit.

Alles begint bij het inventariseren van alle benodigde acties volgens het bestaande proces en het in kaart brengen van de risico’s waar we bij de ontwikkeling van het product al rekening mee kunnen houden. Je creëert een samenwerkend team om projecten in een zo kort mogelijke en  haalbare tijd af te ronden. Als er een stagnatie gedurende het project ontstaat dan ben jij scherp en doortastend en grijp je op het juiste moment in. Daarnaast heb jij ook de nodige leiderschapskwaliteiten, weet je mensen te motiveren en sta je stil bij successen die gevierd mogen worden.

Om continuïteit te borgen snap jij de noodzaak om een goede projectadministratie te voeren en leg jij projectdoelstellingen en resultaten vast. Je bewaakt de projectplanning en de voortgang, jij communiceert tijdig en duidelijk zodat de verwachtingen voor alle betrokkenen helder zijn.

Over jou

  • HBO/WO diploma met een technisch relevante richting (IPO/IO/WTB/Technische bedrijfskunde)
  • Aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Flexibel, zelfstandig, proactief en communicatief vaardig
  • Je wilt je graag ontwikkelen en zoekt een uitdagende baan met volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden

Over jouw team

Het R&D team bestaat uit 12 R&D engineers, 2 projectleiders en een team van 5 engineers die zich bezig houden met electronics product development. De gehele afdeling wordt aangestuurd door een R&D manager.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Isabel Salomons

HR-manager

vacatures@quooker.nl