Medewerker logistics - uitgaande goederen

Je bent vastberaden om de uitgaande orders op tijd op transport te krijgen naar onze klanten.

Jouw functie

Binnen ons magazijn hebben we 2 teams; Inkomende en Uitgaande goederen. Voor ons team Uitgaande goederen zoeken we iemand die ons gaat helpen om de sterk toenemende stroom orders dagelijks op tijd op transport te krijgen.

Wat ga je dan precies doen op een dag? Je start om 8 uur, maar je mag ook eerder komen om eerst met het team een bakje koffie te drinken zittend in onze kantine. Want in deze functie sta je de rest van de dag veel. Je stemt de planning af met de coördinator uitgaande goederen en gaat vervolgens aan de slag met een stapel orders die je deze dag af gaat werken.Dagelijks krijg je een stapel orders die je deze dag af gaat werken. Je pickt de orders aan de hand van lijsten of met de handscanner. Je bent nauwkeurig want er moet zowel een kraan als ketel gesorteerd en samengevoegd worden en inmiddels hebben we toch een al divers aanbod ontwikkeld.

Je zorgt dat de pakketten verzendklaar zijn wat inhoudt dat je alles inpakt, labelt en sealt. Periodiek hebben we ook tellingen om ervoor te zorgen dat onze voorraad tot in de puntjes kloppend is. We houden van een schone en opgeruimde werkplek en ook hier voel jij je verantwoordelijk voor en lever je je bijdrage.

Over jou

  • MBO+ niveau;
  • Gecertificeerd en ervaring met werken met de hef- en reachtruck;
  • Ervaring met ERP systemen en het MS Office pakket; 
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Een zelfstandige aanpakker met analytische vaardigheden en ook onder druk goed weet te presteren.
  • Bereid tot overwerk indien nodig;
  • Woonachtig in de regio (max. 45 minuten reisafstand)

Over jouw team

De afdeling Logistics bestaat inmiddels uit 24 medewerkers en wordt aangestuurd door de Teamleider Logistics. De afdeling is te onderscheiden in Team Inkomende Goederen, Team Productielogistiek, Team Uitgaande Goederen en Team Administratie. Er heerst een aanpakkersmentaliteit en een gezonde teamspirit waarin mensen elkaar helpen.  Deze functie is onderdeel van Team Uitgaande Goederen. De medewerker uitgaande goederen rapporteert aan de Coördinator Uitgaande Goederen.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Debbie de Laat

HR-adviseur

vacatures@quooker.nl