Medewerker logistics

Je voelt je verantwoordelijk om onze productielijnen tijdig te voorzien van de juiste onderdelen en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het behalen van onze productieaantallen.

Jouw functie

Naast de 2 teams die verantwoordelijk zijn voor de inkomende en uitgaande goederen hebben we ook een 3-tal medewerkers die zich voornamelijk bezighouden met de bevoorrading van onze productielijnen, de interne logistiek.

Doordat steeds meer mensen een Quooker-kraan aanschaffen en we uitbreiden moet er ook meer geproduceerd worden. Daarom zoeken wij jou als collega om ons hierbij te helpen.

Naast dat je de verschillende productielijnen gaat bevoorraden houdt je je ook bezig met het aanmaken van retour- en afkeuropdrachten voor onze logistieke afdeling, denk je mee in het proces en draag je mogelijke verbeteringen aan. Daarbij controleer je ook de voorraadposities vanuit ons Warehouse Management System (WMS).

Je kunt je voorstellen dat aan de lijnen regelmatig verpakkingsafval zal liggen, je draagt er dan ook zorg voor dat je al het afvalmateriaal meeneemt en op de juiste wijze afvoert. Kortom jij ontzorgt de productie-coördinator en maakt het werk voor je collega’s aan de lijn net weer wat makkelijker.

Over jou

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Gecertificeerd en ervaring met werken met de reachtruck, stapelaar en orderpicktruck;
  • Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare productieomgeving is een pré;
  • Ervaring met het MS Office Pakket en eventueel ervaring met het werken met een Warehouse Management Systeem (pré);
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Een zelfstandige aanpakker die ook onder druk rustig blijft en in staat is om het werk nauwkeurig uit te voeren;
  • Bereid tot overwerk indien nodig.
  • Woonachtig in de regio (max 45 minuten reisafstand).

Over jouw team

De afdeling Logistics bestaat inmiddels uit 24 medewerkers en wordt aangestuurd door de Teamleider Logistics. De afdeling is te onderscheiden in Team Inkomende Goederen, Team Productielogistiek, Team Uitgaande Goederen en Team Administratie. Er heerst een aanpakkersmentaliteit en een gezonde teamspirit waarin mensen elkaar helpen.  Deze functie is onderdeel van Team Productielogistiek. De medewerker uitgaande goederen rapporteert aan de Coördinator Uitgaande Goederen.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Debbie de Laat

HR adviseur

vacatures@quooker.nl