Recruiter/ HR-Adviseur 24 – 32 uur

Je bent ondernemend in het bedenken en uitvoeren van HR acties zodat je de beste Quooker medewerkers kunt vinden, binden en ontwikkelen.

Jouw functie

Veelzijdigheid is sterk aanwezig in deze rol omdat je actief bent met het werven en selecteren van nieuw talent, het voeren van ontwikkelgesprekken en het begeleiden van medewerkers die langdurig ziek zijn. Gesprekken met de teammanagers zijn breed en diepgaand omdat het altijd in-, door- en uitstroom raakt. Jouw doel is om waarde toe te voegen aan elke medewerker en manager bij Quooker. Soms gevraagd en soms ongevraagd.

In 2019 is aantrekkelijk werkgeverschap een belangrijk HR thema. Enerzijds gericht op mensen die ons nog niet kennen, denk aan Quooker positioneren op de arbeidsmarkt door een aantrekkelijk en eerlijk Employer brand.  Anderzijds een aantrekkelijke werkgever blijven voor onze huidige medewerkers. We willen dit jaar bijvoorbeeld een nieuwe wijze van beoordelen introduceren en nemen verzuimmanagement & vitaliteit onder de loep. Naast de reguliere werkzaamheden is jouw bijdrage op deze thema’s van harte welkom.

Over jou

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding aangevuld met een aantal jaar relevante werkervaring in een HR adviseur rol
  • Je bent een allround HR adviseur en krijgt energie van werken in een snelgroeiende en dynamische omgeving
  • Je werkt zelfstandig en kunt goed hoofdzaken van bijzaken onderscheiden
  • Werving & selectie is jouw passie, hier steek je graag energie in en je verdiept je in nieuwe ontwikkelingen (o.a. Employer brand/ werving via social media)
  • Je bent enthousiast, daadkrachtig, flexibel en oplossingsgericht
  • Je hebt een goede beheersing van MS office

Over jouw team

Quooker groeit en dat betekent dat het werk op de afdeling HR in de afgelopen periode is toegenomen. Het team bestaat op dit moment uit 4 collega’s: een HR officer, een HR adviseur, een interim Recruiter en een HR manager. Wij maken graag ruimte voor jouw eigen ontwikkeling en kennen een informele sfeer waarin je volop kunt leren van collega’s die graag denken en doen.  

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Isabel Salomons

HR manager bij Quooker

vacatures@quooker.nl