Fullstack software ontwikkelaar

Jij bent vastberaden om de IT-koers van Quooker verder vorm te geven. Je analyseert, ontwikkelt, bouwt, onderhoudt en test verschillende software programma’s.

Jouw functie

Als software ontwikkelaar ben je een gesprekspartner voor interne collega’s. Je zet hen aan het denken over hun daadwerkelijke IT-behoefte. Soms vertaalt het zich in een organisatie behoefte en soms ook niet. Je adviseert in elk geval hoe we ontwikkelingen, tests en deployment kunnen automatiseren. Je werkt samen met collega’s om verbetervoorstellen te vertalen naar technische oplossingen. Uiteindelijk implementeer je nieuwe software en begeleidt je eindgebruikers in het gebruik. Vanzelfsprekend let je erop dat de oplossingen zorgvuldig worden gedocumenteerd.

 

Hierbij werk je met verschillende systemen en programmeertalen:

  • Front end:  HTML , Asp.Net en CSS
  • Back end: C#
  • Database: MySQL, MSSQL
  • Webapplicaties, Windows services, api’s

Over jou

Het is waardevol als je ervaring hebt in productieomgevingen, waaronder systemen die communiceren via webservices dan wel windows services. Je bent analytisch sterk en dat helpt om de IT behoefte van je collega’s in kaart te brengen. Je doet dit op een kritische en waarderende wijze omdat je graag samenwerkt maar ook rekening houdt met de IT koers van Quooker. Je voelt je op je gemak in een werkomgeving waarin je continu wordt uitgedaagd om nieuwe wegen te verkennen en in te slaan. Dat je daarbij weleens van koers verandert geeft je energie. Om deze rol met succes en plezier in te kunnen vullen heb je tenminste 3-5 jaar praktijkervaring. 

Over jouw team

We zetten de komende jaren in op een verdere digitalisering en kunnen jouw hulp goed gebruiken. Een schets van het IT team: 1 helpdeskmedewerker, 3 systeembeheerders, 2 business analysts, 2 software ontwikkelaars en een IT manager. We werken ook nauw samen met externe partijen.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Lisette Besseling

Recruiter bij Quooker

vacatures@quooker.nl