Aftersales en Service medewerker

Je bent vastberaden om voor de klant de beste oplossing aan te bieden na een zorgvuldige inventarisatie van de situatie.

Jouw functie

Als Aftersales en Service medewerker heb je direct contact met de eindgebruiker van een Quooker-product. Na een zorgvuldige inventarisatie van de situatie geef je technische ondersteuning aan de telefoon (90%) of per e-mail (10%). Je kiest daarbij een heldere oplossingsrichting, denk bijvoorbeeld aan: online advies, het opsturen van een onderdeel of het inplannen van een buitendienst monteur in Nederland of België. Daarna maak je een service opdracht aan en zorg je voor de administratieve afhandeling. 

Over jou

  • MBO niveau met technisch inzicht, verkregen door opleiding/ervaring of affiniteit.
  • Je bent gewend om telefonisch contact te hebben met particulieren en B2B, bij voorkeur binnen een technische organisatie.
  • Je bent dienstverlenend, stressbestendig en flexibel ingesteld.
  • Je woont in regio Rotterdam.
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Over jouw team

De afdeling Service is de afgelopen jaren sterk gegroeid en bestaat inmiddels uit 21 medewerkers. Naast de leidinggevende zijn er 10 buitendienst monteurs, 7 aftersales en service medewerkers en 3 technische medewerkers service. Daarnaast werken we ook samen met externe installateurs. 

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Debbie de Laat

HR adviseur bij Quooker

vacatures@quooker.nl