Groene thee met bruiswater & salie, bosbessen en citroen
2zakjesgroene thee
5takjessalie
100gblauwe bessen
½citroenin plakjes of partjes
honing of agavesiroop
ijsblokjes
Hibiscus-kaneelthee met bruiswater & sinaasappel
20ghibiscusthee
1kaneelstokje
honing of ahornsiroop
½sinaasappelin plakjes of partjes
ijsblokjes
Instructies
Zet van 125 ml kokend water met de theezakjes heel sterke groene thee. Doe er 2 gekneusde salietakjes bij en laat ± 20 min. afkoelen en intrekken. Zoet evt. met honing naar smaak voor een limonade. Doe in een kan samen met de blauwe bessen, de rest van de salie en citroen en vul aan met ± 750 ml bruisend water en ijsblokjes
Zet van 125 ml kokend water met de hibiscusthee heel sterke thee. Doe het kaneelstokje erbij en laat ± 20 min. afkoelen en intrekken. Zoet evt. naar smaak met honing voor een limonade. Doe in een kan met de sinaasappel en vul aan met ± 750 ml bruiswater en ijsklontjes.