Kunnen we je verder helpen?

De 5 meest gestelde vragen

 • Waar koop ik een Quooker?

  Een Quooker kun je aanschaffen bij een keukendealer. Klik hier om een verkooppunt bij jou in de buurt te vinden.

 • Wat is het energieverbruik van de Quooker?

  Het standby verbruik van een Quooker kokendwaterreservoir is €0,05 per dag. Een gemiddeld huishouden gebruikt 1000 liter kokend water per jaar. De kosten om dit aan de kook te brengen zijn met een Quooker lager dan met de waterkoker of fluitketel.

  Meer informatie over het energieverbruik van een Quooker-systeem vind je hier

 • Hoe registreer ik mijn Quooker?

  Je kunt je Quooker registreren op de registratiepagina. Zorg dat je het serienummer van het reservoir bij de hand hebt (te vinden aan de bovenzijde van het reservoir, net onder de rode kap) deze heb je nodig voor de registratie. 

  Wanneer je registratie gelukt is ontvang je een bevestigingsmail met daarin de geregistreerde gegevens. 

  Lukt het niet om je Quooker te registreren? Klik dan hier.

  Voor vragen of onduidelijkheden omtrent het registreren van je Quooker-systeem mag je ons een e-mail sturen. Wij nemen dan binnen 2-3 werkdagen contact met je op. 

 • Hoe werkt een Quooker?

  Een Quooker bestaat uit twee delen: een kokendwaterkraan óp het aanrecht en een reservoir eronder, waarin het water op 110°C bewaard wordt. Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles, de warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Het reservoir is aangesloten op de waterleiding. Als je kokend water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers water het reservoir in.

  De bediening van de kokendwaterkraan kan verschillen. In deze video worden bijvoorbeeld alle handelingen van de Quooker Flex-kraan uitgelegd. 

 • Past een CUBE op mijn reeds geïnstalleerde Quooker-systeem?

  De CUBE is alleen te gebruiken in combinatie met kranen en reservoirs die na oktober 2017 zijn geproduceerd. Je kunt ze herkennen aan het serienummer. Alleen reservoirs die een serienummer hebben dat begint met VBW, VCW, CCW of CPW en kranen met een serienummer dat begint met QW0, QW1 en hoger zijn te gebruiken in combinatie met een CUBE. Het serienummer van het reservoir is zichtbaar op een sticker op het reservoir. Het serienummer van de kraan bevindt zich op het label dat bevestigd is aan de kabel, die loopt van de kap van het reservoir naar de kraan. Mocht je hier meer vragen over hebben, neem dan contact op met ons met behulp van het contactformulier.

Garantie

Je hebt twee jaar garantie op Quooker-producten. Registreer je Quooker zodat we je beter en sneller kunnen helpen.

Contact

Let op: Wij maken gebruik van een nieuw klantenregistratiesysteem. Tijdens de opstartperiode duurt het langer voordat wij de telefoon opnemen. Bij voorbaat onze excuses hiervoor.

Neem voor servicevragen bij voorkeur contact op via ons servicecontactformulier. Wij komen binnen 2-3 werkdagen bij je terug. Voor overige vragen kan je ons bellen op +31 (0)180 420488, optie 1. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:00

Tip: Hou, als je ons belt of mailt, het serienummer van je Quooker bij de hand. Het serienummer vind je op een sticker aan de voorzijde van het reservoir, net onder het deksel of op de bijgeleverde garantiekaart.

Alle help onderwerpen op een rij

Algemeen
Aanschaf
Gebruik
Installatie
Onderhoud
Storingen
Product
Energie
Professionele markt
Quooker CUBE
Webshop

Staat je vraag er niet bij?

Mail ons

Gebruik het contactformulier

Algemeen: info@quooker.nl

Service: service@quooker.nl

Bel ons

0180 420488

LET OP: Als je ons mailt of belt houd dan het serienummer van je Quooker bij de hand. Het serienummer vind je op een sticker aan de voorzijde van het reservoir, net onder het deksel of op de bijgeleverde garantiekaart.

KvK-nummer: 24299700

BTW-nummer: NL808503819B02

Bezoek ons

Bezoekadres:

Staalstraat 1

2984 AJ Ridderkerk

Postadres:

Postbus 155

2980 AJ Ridderkerk