Kunnen we je verder helpen?


De 5 meest gestelde vragen

 • Waar koop ik een Quooker?

  Een Quooker kun je aanschaffen bij een keukendealer. Klik hier om een verkooppunt bij jou in de buurt te vinden.

 • Wat is het energieverbruik van de Quooker?

  Het standby verbruik van de Quooker is €0,05 per dag. Een gemiddeld huishouden gebruikt 1000 liter kokend water
  per jaar. De kosten om dit aan de kook te brengen zijn met een Quooker lager dan met de waterkoker of fluitketel. Lees meer op onze pagina over energie.

 • Hoe registreer ik mijn Quooker?

  Je kunt je Quooker registreren op de registratiepagina.

 • Wat is het onderhoud van een Quooker?

  Op onze onderhoudspagina lees je meer over het onderhoud aan een Quooker. Wil je een onderhoudspakket bestellen? Neem in dit geval contact op met onze serviceafdeling. Je kunt het servicecontactformulier invullen, binnen 2-3 werkdagen nemen we contact met je op. Je kunt ons ook bellen op 0180-420488, optie 2 voor service.

 • Hoe werkt een Quooker

  Een Quooker bestaat uit twee delen: een kokendwaterkraan óp het aanrecht en een reservoir eronder, waarin het water op 110°C bewaard wordt. Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles, de warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Het reservoir is aangesloten op de waterleiding. Als je kokend water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers water het reservoir in.

Garantie

Je hebt twee jaar garantie op Quookerproducten. Registreer je Quooker zodat we je beter en sneller kunnen helpen.

Contact

Neem voor servicevragen contact op via ons servicecontactformulier. Wij komen binnen 2-3 werkdagen bij je terug. Voor overige vragen kan je ons bellen op +31 (0)180 420488. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:00

Tip: Hou, als je ons belt of mailt, het serienummer van je Quooker bij de hand. Het serienummer vind je op een sticker aan de voorzijde van het reservoir, net onder het deksel of op de bijgeleverde garantiekaart.

Alle help onderwerpen op een rij

Staat je vraag er niet bij?

Mail ons

Gebruik het contactformulier

Algemeen: info@quooker.nl

Service: service@quooker.nl

Bel ons

0180 420488

LET OP: Als je ons mailt of belt houd dan het serienummer van je Quooker bij de hand. Het serienummer vind je op een sticker aan de voorzijde van het reservoir, net onder het deksel of op de bijgeleverde garantiekaart.

Bezoek ons

Bezoekadres:

Staalstraat 1

2984 AJ Ridderkerk

Postadres:

Postbus 155

2980 AJ Ridderkerk