Service & contact

Snel antwoord nodig op je vraag?

Probleem met je Quooker-systeem? Met onze zelfservice kun je de meeste storingen zelf verhelpen, in slechts een paar minuten.

Veelgestelde vragen

Mijn Quooker

Registeren & serienummers

Instructievideo's

Downloads & handleidingen

Contact

Veelgestelde vragen

Registeren & garantie

Instructievideo's

Downloads & handleidingen

Contact

Onderhoud

Een Quooker-systeem heeft geen preventief onderhoud nodig. 


Mijn Quooker

Met een Mijn Quooker-account kun je je Quooker-systeem registreren en heb je direct inzage in al jouw gegevens.

Contact

Heb je een technische vraag omtrent een storing, defect of onderhoud? Vul het servicecontactformulier in via jouw Mijn Quooker-account. Zorg ervoor dat jouw account compleet is ingevuld. Op deze manier kan onze serviceafdeling jouw vraag snel in behandeling nemen.

Meer info

Ik heb al een Mijn Quooker-account. Heb je al een account aangemaakt en wil je een storing melden of technische vraag stellen? Log dan in op jouw account om een servicecontactformulier in te vullen.

Inloggen via Mijn Quooker

Ik heb nog geen Mijn Quooker-account Zijn jouw gegevens nog niet bij ons bekend? Maak dan eerst een account aan om jouw Quooker-producten te registreren. Vul het servicecontactformulier in via je account zodat de serviceafdeling jouw vraag in behandeling kan nemen.

Een account aanmaken

Voor vragen over de status van jouw bestelling, factuur, registratie of de aanschaf van een Quooker-systeem kun je het algemene contactformulier invullen.

Onze serviceafdeling is doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00-12:00 en 13:00-17:00 via 0180 420488.