Retourproces Swap

Heb je een Swap-reservoir besteld? Zorg er dan voor dat jouw oude reservoir binnen 25 dagen wordt geretourneerd. Als wij de retourzending niet binnen deze termijn hebben ontvangen, zal de prijs van het nieuwe Swap-reservoir alsnog in rekening worden gebracht. Hieronder leggen wij stapsgewijs uit hoe je jouw oude reservoir kosteloos kunt retourneren.

Het oude reservoir stuur je eenvoudig terug in de verzenddoos van het Swap-reservoir. Het retourlabel is terug te vinden achter het verzendlabel van het Swap-reservoir. Heb je dit retourlabel niet meer? Download dan hier een nieuw retourlabel.

11

Stap 1: retour voorbereiden

Het oude reservoir stuur je eenvoudig terug in de verzenddoos van het Swap-reservoir. Het retourlabel is terug te vinden achter het verzendlabel van het Swap-reservoir. Indien het Swap-reservoir via onze serviceafdeling is besteld, wijkt dit retourproces af. Neem dan contact op met onze serviceafdeling. De retourzending is geheel kosteloos.

Stap 2: pakket versturen

Geef het pakket af bij een PostNL-pakketpunt, zodat zij het pakket kosteloos aan ons kunnen retourneren. Vraag altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed.

Stap 3: bevestiging retourzending

Zodra wij het pakket hebben ontvangen en de retourzending correct is verwerkt, ontvang je automatisch binnen 10 werkdagen een e-mail met een bevestiging van de retourzending.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over dit retourproces? Stuur dan een e-mail naar webshop@quooker.nl