Serviceartikelen retourneren

Heb je een service artikel of accessoire besteld en ben je niet tevreden over jouw aankoop? Of heb je een verkeerd product ontvangen? Volg onderstaande stappen en retourneer jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst.

Stap 1: retour aanmelden

Meld jouw retourzending van een foutief besteld of ontvangen artikel aan via www.quooker.nl/aanmelden-retour

Let op, dit formulier is niet bedoeld om een retourzending van een complete set van 4 lege cilinders aan te melden. De instructies voor het retourneren van lege cilinders kun je bovenaan deze pagina terugvinden.

Vul de gevraagde gegevens in, geef aan welke producten je retour stuurt, wat de reden hiervoor is en of je het aankoopbedrag teruggestort wilt krijgen of een vervangend product wilt ontvangen.

Stap 2: bevestiging per e-mail

Nadat jouw retouraanmelding is goedgekeurd, ontvang je binnen 1-3 werkdagen per e-mail een bevestiging.

Wil je het aankoopbedrag teruggestort hebben, dan ontvang je per e-mail een retourlabel. Met dit label kun je jouw pakket kosteloos retourneren via een PostNL-pakketpunt.

Stap 3: pakket retourneren

Voor een correcte retourafhandeling dient het product ongebruikt en onbeschadigd te zijn en indien mogelijk verpakt in de originele verpakking.

Gebruik het retourlabel en plak deze duidelijk zichtbaar op de verzenddoos.

Geef vervolgens het pakket af bij een PostNL-pakketpunt bij jou in de buurt, zodat zij het pakket kosteloos aan ons kunnen retourneren. Vraag altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed.

Stap 4: bevestiging retourzending

Zodra wij jouw pakket hebben ontvangen en jouw retourzending correct is verwerkt, ontvang je automatisch binnen 10 werkdagen een e-mail met een bevestiging van jouw retourzending.

Wanneer je ervoor hebt gekozen om het geld terug te laten storten, ontvang je na de bevestiging binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag terug op het rekeningnummer waarmee je jouw bestelling hebt betaald.

Hulp nodig?

Staat jouw antwoord hier niet tussen? Stuur dan een e-mail naar webshop@quooker.nl