Filterinstructies

CUBE AC-HF

Geschikt voor CUBE-systemen geleverd vanaf november 2021

Deze CUBE kan optioneel voorzien worden van een Active Carbon en Hollow Fiber filter. De Active Carbon filter zorgt voor een betere waterkwaliteit doordat het onaangename smaken en geuren vermindert. De Hollow Fiber filter zuivert het inkomende water van eventueel nog aanwezige bacteriën. Daarnaast verwijdert deze ook zanddeeltjes en zwevend stof uit het water. Deze filter dient iedere twaalf maanden vervangen te worden.

Vervangen filter

De CUBE geeft een geluidsignaal wanneer de filter vervangen moet worden. Druk op het belletje op het display om de CUBE voor 72 uur te snoozen. Wanneer het filter is vervangen, accordeer dit op het display. De CUBE zal na 12 maanden opnieuw een geluid- en beeldsignaal geven.

Vervangingsinstructies

Stap 1: Bestel een nieuw filtercartridge in onze webshop.

Stap 2: Draai de filtercartridge los (tegen de klok in).

Stap 3: Draai de nieuwe filtercartridge in de houder (met de klok mee).

Stap 4: Bevestig via het display op de CUBE dat de cartridge is vervangen, de teller is gereset.

CUBE HF filter

Geschikt voor CUBE-systemen geleverd tussen 2016 - juni 2021

Deze CUBE is standaard uitgerust met een Hollow Fiber filter die eventueel nog aanwezige bacteriën uit het water filtert, , waardoor de waterkwaliteit verbetert. Deze filter dient iedere twaalf maanden vervangen te worden.

Vervangen filter

De CUBE geeft een geluid- en lichtsignaal wanneer de filter vervangen moet worden. Druk op de rode knipperende knop bovenop de CUBE onder de schuif om de CUBE voor 72 uur te snoozen. Nadat de filter is vervangen, druk deze knop voor zes seconden in. De CUBE zal na 12 maanden weer gaan piepen.

Vervangingsinstructies

Stap 1: Bestel een nieuw filtercartridge in onze webshop.

Stap 2: Draai de filtercartridge los (tegen de klok in).

Stap 3: Draai de nieuwe filtercartridge in de houder tot deze niet meer verder aangedraaid kan worden (met de klok mee).

Stap 4: Plaats de cartridgehouder terug in de CUBE. Druk deze stevig aan tot je een ‘klik’ hoort.