Quooker zwart

Quooker zwart

Al een tijdje zijn donkere kleuren in de keuken in opmars. Van donkerblauw en groen tot stemmig zwart en alle grijstinten daartussen. Een zwarte Quooker-kraan past perfect in dat plaatje. 

De Quooker Fusion, de Quooker Flex en de Quooker Front zijn in het zwart verkrijgbaar. Alle kranen geven direct koud, warm en 100°C kokend water en besparen je veel tijd, energie en ruimte in de keuken. Daarnaast is de Flex uitgerust met een flexibele uittrekslang, voor meer bereik in de spoelbak. Gecombineerd met de Quooker CUBE kan elke zwarte Quooker-kraan ook koel bruisend en gefilterd water geven.

Waarom zou je kiezen voor een zwarte Quooker-kraan?

Zwart is elegant, chic, mysterieus, maar ook stoer en uitgesproken. Het maakt de zwarte Quooker-kraan onweerstaanbaar. Met haar donkere looks trekt ze je aandacht en verleidt ze je tot het maken van de meest hemelse gerechten. Materialen als terrazzo, marmer en messing onderstrepen haar krachtige allure. Op beton is het juist haar eenvoud die betovert.

Fusion Round

De zwarte Fusion Round is een kokendwaterkraan en mengkraan in één met een ronde uitloop en zwarte finish. Combineer met de CUBE om ook koel bruisend en gefilterd water te kunnen tappen.

Fusion Square

De zwarte Fusion Square is een kokendwaterkraan en mengkraan in één met een vierkante uitloop en zwarte finish. Combineer met de CUBE om ook koel bruisend en gefilterd water te kunnen tappen.

Flex

De zwarte Quooker Flex is een kokendwaterkraan en mengkraan in één met zwarte finish en flexibele uittrekslang. Combineer met de CUBE om ook koel bruisend en gefilterd water te kunnen tappen.

Front

De zwarte Front kraan geeft 100°C kokend, gekoeld en bruisend water en heeft een vernieuwde bediening voor warm en koud water aan de voorkant van de uitloop. Combineer met de CUBE om ook koel bruisend en gefilterd water te kunnen tappen.