Fusion zwart

Stoer maar elegant. Uitgesproken en ingetogen tegelijk. De Fusion zwart is het allemaal. Want ondanks zijn sterke karakter, past hij zich makkelijk aan. Ook aan jouw keuken.

Quooker zwart: de producten

De Quooker zwart is een kokendwaterkraan met zwarte finish. Deze is verkrijgbaar als Fusion Square en Fusion Round, oftewel met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. Beide zwarte kranen zijn mengkraan en kokendwaterkraan in één en wisselen direct van koud naar kokend water en andersom. Ze bieden alle voordelen van de vertrouwde Quooker: energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Ook de bijpassende zeeppomp is in het zwart verkrijgbaar. De zwarte Fusion Square en Fusion Round worden geleverd met PRO3-reservoir of een COMBI of COMBI+-reservoir voor onder het aanrecht.

Kraan als pronkstuk

''De lijnen tussen leefruimten vervagen. Keuken wordt onderdeel van de woonkamer en vice versa. Nu iedereen meer bezig is met well being, met gezond koken en goed eten, wordt de keuken steeds belangrijker en gaat daar ook meer budget en aandacht naartoe. Functionele onderdelen worden ineens pronkstukken, zoals pannen of een kraan.''
Evelien Reich, hoofdredacteur van ELLE Decoration

Fusion Round

Kokendwaterkraan en mengkraan zijn gecombineerd in de Quooker Fusion Round. Verkrijgbaar in chroom, steel, rvs, goud en zwart.

Fusion Square

Kokendwaterkraan en mengkraan zijn gecombineerd in de Quooker Fusion Round. Verkrijgbaar in chroom, steel, rvs, goud en zwart.