Vastgoedprojecten

Meer waarde voor woningen

Een moderne keuken heeft een Quooker. Of die keuken in een koop- of huurwoning staat maakt niet uit. Het afwerkingsniveau dat bewoners verwachten is immers hetzelfde. Een huurwoning met een Quooker is aantrekkelijk en wordt door huurders als zeer positief ervaren, merken verhuurders. Om die reden rukt de kokendwaterkraan in de projectenmarkt snel op.

Wanneer u overweegt Quookers te plaatsen in keukens op de projectenmarkt kunnen er tal van vragen rijzen. Welke Quooker kiest u voor uw huurders? Wat zijn de vaste en variabele kosten? Hoe zit het met het energieverbruik van een Quooker? Hoe zit het met de installatie, het onderhoud en de service? Quooker biedt gerichte service en begeleiding aan de projectenmarkt. Onze accountmanager vastgoedprojecten ondersteunt u bij alle stappen in het traject.

Transitie naar gasloos

Om te voldoen aan het klimaatakkoord van Parijs moeten alle huishoudens in 2050 aardgasloos zijn. Nieuwe projecten zullen niet meer op het gasnet aangesloten worden, maar ook bestaande woningen moeten over op een duurzame warmtevoorziening. Met het Quooker COMBI-reservoir is er een uitstekend alternatief beschikbaar voor een gasgestookte warmwatervoorziening in de keuken. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker, zodat niet alleen kokend water maar ook warm water altijd direct beschikbaar is. Het is daarom van belang in het bestek van de woning de koper de mogelijkheid te bieden om zonder extra kosten het Quooker-systeem op een eigen groep aan te sluiten.

Een verantwoorde keuze

De kokendwaterkranen van Quooker zijn duurzame producten die lang mee gaan. En niet alleen het product zelf is duurzaam, Quooker Nederland B.V. streeft op alle terreinen duurzaamheid na. Met aandacht voor mens en milieu.

Zuinig met energie

Een Quooker is de meest energiezuinige warmwatervoorziening voor de keuken. Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker niet meer energie dan met een waterkoker. Met een Quooker COMBI-reservoir, dat naast kokend ook warm water levert, kun je zelfs energie bespáren. Het is de eerste boiler ter wereld met hoogvacuümisolatie en kreeg het Energielabel A niet voor niets: de COMBI heeft 50 procent minder energie nodig om het water op temperatuur te houden dan een keukenboiler. Het stand by-verbruik is maar 5 cent per dag.

Zuinig met water

Met een Quooker verbruiken uw huurders minder water. Ze tappen immers nooit méér kokend water dan ze nodig hebben. Dat is met een waterkoker wel anders. Als u voor het COMBI-reservoir kiest, dat ook warm water levert, bespaart u nog meer. Het warme water is er dan meteen en hoeft geen lange afstand door de waterleiding af te leggen, waardoor eerst het koude water moet wegstromen. Dat kan vele liters per dag schelen!

Lange levensduur

Een Quooker gaat lang mee. Het onderhoud is makkelijk. Indien nodig kunnen onderdelen vervangen worden, zodat u bij problemen niet  meteen een nieuwe Quooker hoeft te bestellen.

Zorgvuldig gebruik van materialen

Het Quooker-reservoir is gemaakt van roestvrijstaal, dat een stuk duurzamer en beter te recyclen is dan koper, staal of kunststof. Defecte Quookers die bij ons terugkomen belanden niet op de schroothoop, maar op onze Return & Recovery-afdeling. Daar halen we ze uit elkaar om onderdelen die nog goed zijn opnieuw te gebruiken.

Duurzaam bedrijfspand

De kantoren, productielocatie en de showroom van Quooker bevinden zich in een duurzaam bedrijfspand in Ridderkerk. Bij de bouw ervan waren duurzaamheidsprincipes leidend, net als het welzijn van onze medewerkers. Zo is het pand uitgerust met zonnepanelen, energiezuinige ledverlichting en uitgebalanceerde systemen voor vloerverwarming en ventilatie.

Geen zorgen over service en onderhoud

Als de Quooker eenmaal geplaatst is heeft u er nauwelijks omkijken naar. Het kraanzeefje (de perlator) zal zo nu en dan ontkalkt moeten worden. Dit kan uw huurder makkelijk zelf doen. Kwestie van de huls aan het einde van de uitloop losdraaien, het zeefje een uur in schoonmaakazijn leggen en de kalk afspoelen.

Onderhoud

Een Quooker-systeem heeft geen preventief onderhoud nodig. Op het moment dat de waterstraal minder krachtig wordt, duidt dit op kalkaanslag. Op dit moment moet de perlator ontkalkt worden. U kunt er ook voor kiezen een onderhoudsbeurt door ons te laten verzorgen.

Service

Een Quooker is een apparaat met een zeer lage callrate. Dat komt doordat we onze producten continu verbeteren. Dat doen we in onze eigen, Nederlandse fabriek waar we iedere dag werken aan nieuwe technische ideeën en ontwerpoplossingen. Hierdoor worden onze kokendwaterkranen nóg zuiniger, nóg makkelijker in gebruik en kennen ze een zeer laag storingspercentage en daardoor dik tevreden gebruikers. Doet zich toch een storing voor? Dan kan uw beheerder zich wenden tot onze projectservice. Deze heeft een eigen e-mailadres: projectenservice@quooker.nl. Wij nemen contact op met de huurder en lossen de storing op. Als verhuurder of beheerder heeft u er nauwelijks omkijken naar. Ons facturatie-systeem is zo ingericht dat we zowel aan u als aan de huurder kunnen factureren. Er wordt uiteraard alleen gefactureerd voor servicekosten die buiten de algemene garantievoorwaarden van twee jaar vallen.

Registratie

Om optimale service te kunnen bieden, registreren we de Quooker-systemen bij plaatsing in onze service-administratie. Serienummers en installatiedatum zijn dan bij ons bekend, waardoor we uw huurder bij problemen sneller en beter kunnen helpen. Onze monteur heeft dan altijd de juiste materialen bij zich.

Quooker COMBI en BENG berekening

De productie van warm tapwater neemt, door de transitie naar gasloos en de nieuwe BENG rekenmethode, 50% van de energiebehoefte voor haar rekening. Hoe kun je het energie verbruik voor het verwarmen van tapwater verminderen? In opdracht van Quooker deed Develop Inc. Onderzoek waarbij centrale en decentrale warm tapwateropwekking in appartementen en grondgebonden nieuwbouw wordt vergeleken.

Download de samenvatting van het rapport

Contact

Wilt u meer informatie over wat Quooker in uw projecten kan betekenen? Neem dan contact op met onze accountmanager vastgoedprojecten op via projecten@quooker.nl. Voor vragen over service en onderhoud kunt u contact opnemen via projectenservice@quooker.nl

Producttraining

Bekijk onze digitale producttraining zodat jij jouw klant nog beter kan informeren over de Quooker-producten.

Installatiehandleiding

De Project COMBI is speciaal ontwikkeld voor de projectenmarkt en is uitgerust met de gepatenteerde balgtechnologie. Deze maakt het mogelijk de overdruk binnen het reservoir op te vangen zodat montage van een inlaatcombinatie niet meer nodig is. Ook hoeft er geen warmwaterleiding meer te worden aangelegd naar de keuken; een koudwaterleiding volstaat. 

Brochure projecten

Neem contact met ons op

Uw accountmanager:


Sjaak Smit

06-13269190

s.smit@quooker.nl