Een Quooker op de werkvloer: handig en tijdbesparend

Kokend water tappen en meteen weer door met werken. Met een Quooker op de werkvloer wint iedere werknemer, elke dag, kostbare tijd. In de horecakeuken, achter de bar, maar zéker ook op een kantoor vol theedrinkers.

In de horeca

In cafe’s en restaurants biedt een Quooker honderden keren per dag gemak. Ieder glas theewater dat besteld wordt, staat binnen enkele seconden klaar. Zónder het gevreesde witte laagje, dat niet kan ontstaan doordat het water kokend uit de Quooker komt. Het dringen bij de espressomachine is voorbij en je hebt nooit meer een lege boiler. Ook in de horceakeuken maakt een Quooker zich snel onmisbaar. Koken, pocheren en blancheren: het wordt een eitje. 

Geschikt voor iedere werkvloer

Van kantoortuin tot zorginstelling, van bedrijvenverzamelgebouw tot multinational: op bijna iedere werkvloer wordt veel thee gedronken. Op al die plekken kan een Quooker veel tijd besparen: werknemers vullen hun kopje en kunnen meteen door. Dat voorkomt wachten op de waterkoker en oponthoud in de pantry. Bovendien geeft een Quooker, In tegenstelling tot de gemiddelde koffieautomaat, zuiver en gefilterd water op 100°C.

Brochure Quooker professional

Prijslijst Quooker professional

Contact

Wilt u meer informatie over wat Quooker in uw professionele markt kan betekenen? Neem dan contact op met Julie Huismans via professional@quooker.nl

Veelgestelde vragen

Welke kraan adviseert Quooker?

Omdat meerdere mensen gebruik maken van de Quooker in een pantry adviseren wij een kokendwaterkraan waar alleen kokend water uit komt te gebruiken. De Nordic single tap is daarmee een goede keuze. Deze kraan is ook verkrijgbaar als onderdeel van een Twintap met een mengkraan in hetzelfde design. Als je toch ook warm en koud water uit de zelfde kraan wenst te gebruiken zijn de Fusion of Flex een optie. Ook deze kranen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en finishes. Kijk hier voor meer informatie over het assortiment.

Welk reservoir adviseert Quooker?

Quooker heeft verschillende reservoirs ontwikkeld die geschikt zijn voor de professionele markt: de PRO3 en PRO7 voor direct kokend water en de COMBI voor direct kokend én warm water. Welke je kiest, hangt af van het gebruik binnen je bedrijf. Een PRO3 houdt 3 liter kokend water op temperatuur. Wanneer je het reservoir leeg tapt, duurt het tien minuten voor er opnieuw 3 liter (14 kopjes thee) op temperatuur gebracht is. Heb je meer kokend water nodig? Dan biedt de PRO7 (7 liter, genoeg voor 27 kopjes thee) uitkomst. Als je deze helemaal leeg tapt, duurt het ongeveer 15 minuten voor je opnieuw kokend water kunt tappen.

Kijk hier voor meer informatie over de reservoirs.

Binnen ons bedrijf is duurzaamheid een belangrijk thema. Hoe duurzaam is een Quooker?

Alle Quooker-reservoirs zijn voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie, die het water op een energiezuinige manier op temperatuur houdt. Het stand by-verbruik van de PRO3, PRO7 en de COMBI is 10 W per uur. Het energie verbruik is hiermee beperkt. Daarnaast zijn alle Quooker-reservoirs goed te onderhouden, zodat de gebruikte materialen een lange levensduur hebben.

Als er geen spoelbak is, kan er dan toch een Quooker geplaatst worden?

Dat kan met behulp van de Driptray. Dit is een lekbak met rooster, waar je je glas bovenop zet. De Driptray wordt aangesloten op de afvoer; legen is niet nodig. De Driptray wordt geleverd in roestvrij staal.

Hoe weten gebruikers die de Quooker-kraan sporadisch gebruiken hoe deze werkt?

Omdat er veel verschillende mensen gebruik maken van de kraan is de druk-druk-draai bediening of druk-draai bediening niet altijd duidelijk voor iedereen. Wij kunnen daarom communicatie materialen naar je opsturen die bij de Quooker geplaatst kunnen worden waarop de bediening eenvoudig wordt uitgelegd. Stuur hiervoor een verzoek aan professional@quooker.nl, zodat wij de materialen naar je op kunnen sturen.

Waar kan een professionele klant een Quooker kopen?

Professionals kunnen hun aankoop direct bij Quooker doen. Stuur je bestelling en/of eventuele vragen naar professional@quooker.nl

Wat kost een Quooker in de professionele markt?

De prijzen van Quooker in de professionele markt wijken niet af van de prijzen in de particuliere markt. De prijslijst is terug te vinden onderaan deze pagina. 

Wie kan een Quooker-systeem plaatsen in een pantry of horeca locatie?

Je kunt een installatiebedrijf de plaatsing laten verrichten. Ook is het mogelijk een Quooker servicemonteur langs te laten komen. Hiertoe kun je een aanvraag doen via het servicecontactformulier in jouw My Quooker account. 

Hoe werkt de service in de professionele markt?

De service voor professionele klanten werkt hetzelfde als voor particuliere klanten. Meer informatie over onderhoud van een Quooker kun je vinden op onze onderhoudspagina. Voor een afspraak met een van onze service monteurs kun je gebruik maken het servicecontactformulier in jouw My Quooker account. 

Hoe lang geeft Quooker garantie op zijn producten in de professionele markt?

De garantietermijn is net als in de particuliere markt 2 jaar. Klik hier om onze garantievoorwaarden te downloaden.

Kun je de Quooker CUBE ook gebruiken in een kantoor, café of restaurant?

De Quooker CUBE is handig voor een kantoor, café of restaurant waar mensen gedurende de dag een glas koel bruisend of gefilterd water willen nuttigen.