Een Quooker op de werkvloer: handig en tijdbesparend

Kokend water tappen en meteen weer door met werken. Met een Quooker op de werkvloer wint iedere werknemer, elke dag, kostbare tijd. In de horecakeuken, achter de bar, maar zéker ook op een kantoor vol theedrinkers.

In de horeca

In cafe’s en restaurants biedt een Quooker honderden keren per dag gemak. Ieder glas theewater dat besteld wordt, staat binnen enkele seconden klaar. Zónder het gevreesde witte laagje, dat niet kan ontstaan doordat het water kokend uit de Quooker komt. Het dringen bij de espressomachine is voorbij en je hebt nooit meer een lege boiler. Ook in de horceakeuken maakt een Quooker zich snel onmisbaar. Koken, pocheren en blancheren: het wordt een eitje. 

Geschikt voor iedere werkvloer

Van kantoortuin tot zorginstelling, van bedrijvenverzamelgebouw tot multinational: op bijna iedere werkvloer wordt veel thee gedronken. Op al die plekken kan een Quooker veel tijd besparen: werknemers vullen hun kopje en kunnen meteen door. Dat voorkomt wachten op de waterkoker en oponthoud in de pantry. Bovendien geeft een Quooker, In tegenstelling tot de gemiddelde koffieautomaat, zuiver en gefilterd water op 100°C.

Veelgestelde vragen

Contact