Wat kost een Quooker-systeem?

Warm, koud, kokend, koel bruisend en gefilterd water, allemaal uit één kraan: dat wil iedereen wel. Maar wat kost een Quooker-systeem nu eigenlijk? Dat hangt af van het model en de finish die je kiest. Ook de keuze om wel of geen Quooker CUBE, die voor koel bruisend en gefilterd water zorgt, heeft invloed op de prijs. We leggen het graag uit.

De prijs van een Quooker-systeem

De prijs van een Quooker-systeem wordt bepaald door twee factoren: de kraan en het reservoir. Beide zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Ons goedkoopste model is de Nordic single tap met een chroom finish en een PRO3-reservoir (€ 1095). Het meest luxe model is de Quooker Fusion verguld goud met COMBI-reservoir inclusief een CUBE (€ 3595).  En daartussen zit van alles. 

Kosten na aanschaf

Onze reservoirs zijn allemaal voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie, die het water op temperatuur houdt. Het stand-by verbruik is hierdoor maar 5 cent per dag, € 1,50 per maand en € 18,00 per jaar. Lees hier meer over het verbruik van een Quooker-systeem.

De onderhoudskosten van een Quooker-systeem zijn laag, vergeleken met kokendwaterkranen van andere merken omdat een Quooker-systeem geen preventief onderhoud nodig heeft. Lees meer op onze onderhoudspagina.