Hierom word je blij van een Quooker

Niks mis met de good old waterkoker of fluitketel. Maar als je alle voordelen van de Quooker op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Dit is waarom een Quooker zoveel toevoegt aan je huishouden:

Alles uit één kraan

Met de CUBE geniet je in een handomdraai van een glas tintelend fris water of maak je de lekkerste limonades en cocktails. Zo haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water.

Een Quooker bespaart energie

Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker niet meer energie dan met een waterkoker. Met een Quooker COMBI-reservoir, die naast kokend ook warm water levert, kun je zelfs energie bespáren.

Je water smaakt beter

Met een Quooker in huis geniet je iedere dag van het beste en lekkerste drinkwater. Hoe dat kan? Twee redenen: een geïntegreerd filter in het reservoir zuivert het water. Water dat door dit actieve koolfilter gaat, laat alle onzuiverheden achter op het filter. Chloor, bacteriën, pesticiden en andere verontreinigingen, die de smaak van water ongunstig kunnen beïnvloeden, worden hiermee uit het water gehaald. Bovendien wordt het water even goed ‘doorgekookt’, doordat het in het reservoir bij een temperatuur van 110 graden bewaard wordt. Een beetje fijnproever merkt meteen verschil.

Een Quooker bespaart geld

Een Quooker is de meest energiezuinige warmwatervoorziening voor de keuken, gewaardeerd met Energielabel A. Met een Quooker COMBI(+)-reservoir kun je zelfs geld besparen. 

Een Quooker is de veiligste keuze voor de keuken

De vraag of een Quooker wel 100% veilig is, is een volkomen begrijpelijke. Jaarlijks lopen honderden mensen brandwonden op door kokend water. Vooral met jonge kinderen en kokend water is het oppassen geblazen. Daarom kunnen we niet vaak genoeg benadrukken dat een Quooker, náást heel handig, vooral ook een zeer veilige keuze is voor ieder huishouden. Dat heeft vier belangrijke redenen.

Meer ruimte in de keuken

Een fluitketel kan charmant zijn, maar waar laat je hem als je niet bezig bent met water koken? Die ruimte op je aanrechtblad of in je keukenkastjes kun je vast beter gebruiken. Een Quooker brengt je weer een stap dichter bij dat felbegeerde lege aanrechtblad. Het reservoir van Quooker is rond en uiterst compact, waardoor je ook ruimte in je keukenkastje overhoudt.

Waarom een Quooker?