Hierom word je blij van een Quooker

Niks mis met de good old waterkoker of fluitketel. Maar als je alle voordelen van een Quooker-systeem op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Dit is waarom een Quooker-systeem zoveel toevoegt aan je huishouden:

Het water uit je Quooker smaakt beter

Het drinkwater wordt optimaal gereinigd door een actief koolfilter en een hollow fibre filter. Daarnaast wordt het water ‘doorgekookt’ doordat het wordt opgeslagen in het reservoir bij een temperatuur van 108°C.

Lees meer

Met een Quooker CUBE minder plastic afval

Als er gekoeld en bruisend water uit je kraan komt, zoals het geval is met de CUBE, hoef je nooit meer water in plastic flessen te kopen. Ook niet voor onderweg. Want voor je de deur uit gaat, vul je een fles die je steeds opnieuw gebruikt

Lees meer

Een Quooker brengt gemak

Een pot thee zetten. Pasta koken. Groenten blancheren. Of die vette ovenschaal schoonmaken. Direct kokend water uit de kraan is vele malen per dag handig. Met de Quooker CUBE krijg je binnen enkele seconden ook gekoeld en bruisend water.

Lees meer

Plaatsbesparend

Een Quooker bespaart kostbare ruimte in de keuken. De waterkoker behoort nu tot het verleden. Ook het kokendwaterreservoir en de CUBE zijn zeer compact.

Energiebesparend

Als je meerdere keren per dag kokend water nodig hebt, verbruik je met een Quooker beduidend minder energie dan met een waterkoker. Dit komt doordat de Quooker als een soort thermosfles werkt. Met de COMBI, die naast kokend ook warm water levert, kun je zelfs energie besparen.

Lees meer

Veilig

Een Quooker is het veiligste alternatief voor elk huishouden dankzij een aantal veiligheidsmaatregelen. De Quooker-kraan heeft een kindveilige bedieningsknop en de kraanuitloop is geïsoleerd en draaibaar. Als er kokend water wordt getapt, licht tevens de lichtring bij de knop op.

Lees meer

Waterbesparend

Voor degenen die waarde  hechten aan het milieuvriendelijke gebruik van hulpbronnen, is waterbesparing een must. Je tapt met de Quooker nooit meer dan je nodig hebt. Wie voor een COMBI kiest, bespaart nog meer omdat dit reservoir ook direct je warm water levert.

Lees meer

Tijdbesparend

Zonder te wachten kokend water tappen. Zo bespaar je met een Quooker in huis, elke dag weer, kostbare tijd. Kies je ook voor de CUBE? Dan hoef je nooit meer naar de winkel voor flessen (bruis)water.

Vind een dealer

Een Quooker-systeem kun je kopen bij één van onze geselecteerde dealers. Vind een verkooppunt van Quooker bij jou in de buurt. 

Welke Quooker-kraan past bij jou?

Wil je alleen kokend water kunnen tappen, of ook koud en warm, koel bruisend en gefilterd water? Bekijk alle modellen in onze collectie.