Nordic

De Nordic-serie bestaat uit een kokendwaterkraan en mengkraan uitgevoerd in hetzelfde design. De Quooker-kraan uit de Nordic-serie is ook los verkrijgbaar, zodat je hem kunt combineren met je eigen mengkraan. Verkrijgbaar in een ronde en rechte uitloop.

In combinatie met de Quooker CUBE kun je er zelfs koel bruisend en gefilterd water uit tappen. 

Nordic Twintaps

Twee kranen in hetzelfde design. Een mengkraan voor warm en koud water. En een Quooker-kraan voor kokend en, als je hem combineert met een Quooker CUBE, koel bruisend en gefilterd water. De kokendwaterkraan is in hoogte verstelbaar.

Nordic Twintaps Round

Kokendwaterkraan en mengkraan in hetzelfde design met ronde uitloop. Verkrijgbaar in chroom en roestvrij staal. 

Nordic Twintaps Square

Kokendwaterkraan en mengkraan in hetzelfde design met ronde uitloop. Verkrijgbaar in chroom en roestvrij staal. 

Nordic single tap

De Quooker-kraan uit de Nordic-serie is ook los verkrijgbaar, zodat je hem kunt combineren met je eigen mengkraan. Koppel een Quooker CUBE aan het reservoir om ook te kunnen genieten van koel gefilterd en bruisend water uit dezelfde kraan!

Nordic Round single tap

Een kokendwaterkraan om te combineren met een willekeurige mengkraan. Verkrijgbaar met een ronde uitloop in chroom en roestvrij staal.

Nordic Square single tap

Een kokendwaterkraan om te combineren met een willekeurige mengkraan. Verkrijgbaar met een rechte uitloop in chroom en roestvrij staal.

Classic Nordic Round single tap

Een kokendwaterkraan in klassieke stijl om te combineren met een willekeurige mengkraan. Verkrijgbaar met een ronde uitloop in chroom, roestvrij staal en nikkel glans.

Classic Nordic Square single tap

Een kokendwaterkraan in klassieke stijl om te combineren met een willekeurige mengkraan. Verkrijgbaar met een rechte uitloop in chroom, roestvrij staal en nikkel glans.