Ontdek de voordelen!

Met een kokendwaterkraan van Quooker heb je altijd kokend (100ºC!) water bij de hand. En dat is bijzonder handig. Een kopje thee zetten, pasta koken, een ovenschaal schoonmaken: het is zó gepiept. Daarbij biedt een Quooker unieke voordelen:

Direct kokend water

Het water dat uit een Quooker komt, heeft een temperatuur van 100ºC. Het kookt en is dus direct bruikbaar.

Zuiver water

Elke Quooker is uitgerust met een actief koolstoffilter, dat je verzekert van het schoonste gekookte drinkwater.

Lage kosten

De aanschaf van een Quooker is een duurzame investering. Je bespaart energie, dus geld, en ook de servicekosten zijn laag. Het koolfilter hoeft maar eens in de vijf jaar vervangen te worden en kost slechts €30,00.

Veiligheid

Elke Quooker heeft een goed getest beveiligingssysteem. De kokendwaterstraal is niet massief. Hij bestaat uit vele, kleine spettertjes. Daardoor kan de Quooker, zelfs als je je hand eronder houdt, geen ernstige brandwonden veroorzaken. Bekijk hier wat de Quooker veilig in gebruik maakt.

Energie besparen

De Quooker is de enige kokendwaterkraan met Energielabel A. In sluimerstand (dus als je niet tapt), verbruikt hij 5 cent per dag. Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker niet meer energie dan met een waterkoker. Met een Quooker COMBI-reservoir (die naast kokend ook warm water levert) bespáár je zelfs energie. Lees hier meer over de Quooker COMBI of bereken hoeveel jij kunt besparen met de Energievergelijker.

Je houdt ruimte over

Zowel óp je aanrecht, als eronder. Want het reservoir van de Quooker is rond en uiterst compact.

Ruim assortiment

Je kunt kiezen tussen een Quooker Fusion of Flex, één kraan voor warm, koud en kokend water, of een kokendwaterkraan met bijpassende mengkraan. Allebei even veilig, verkrijgbaar in zeven kraanmodellen en vier finishes. Er is er dus altijd wel één die bij je past!

Energielabel A

Contact

MAIL ONS
Contactformulier
service@quooker.nl
BEL ONS
0180 420488