Hoe werkt een Quooker?


Een Quooker bestaat uit twee delen: een kokendwaterkraan óp het aanrecht en een klein reservoir eronder, waarin het water op 110º bewaard wordt. Dit is een soort thermosfles, die op de waterleiding wordt aangesloten. De warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Als je kokend water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers water het reservoir in.

Geen keukenboiler meer nodig!

Je kunt kiezen uit verschillende reservoirs. Door hun goede isolatie zijn ze extreem zuinig. Onze COMBI en COMBI+ reservoirs hebben zelfs energielabel A. Ze leveren niet alleen kokend, maar ook koud en warm water (50-65°C), de COMBI+ zelfs onbeperkt. Gebruik hem als keukenboiler en je hoeft nooit meer te wachten op warm water!

Wie een eigen huis bouwt, heeft nog een reden om voor een Quooker met COMBI(+)-reservoir te kiezen. Deze levert koud, warm en kokend water. Een warmwaterleiding aanleggen is dus niet nodig. Dat scheelt veel werk! Weten welke Quooker bij jou past? Stel hier je Quooker samen.

Energielabel A