Leesvoer

Hoe maak je de lekkerste ijsthee? Welke nieuwe theemerken en –barren zijn er? Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe keuken? Dat, en nog veel meer, lees je hier.

Tips bij het kopen van een nieuwe keuken

Een nieuwe keuken uitzoeken is een feestje. Al kan het je ook gaan duizelen van al die grote en kleine keuzes. Tegels, beton of marmoleum? Een Quooker of een keukenboiler? We helpen je op weg.

Hierom word je blij van een Quooker

Niks mis met de good old waterkoker of fluitketel. Maar als je alle voordelen van de Quooker op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Ontdek waarom een Quooker zoveel toevoegt aan je huishouden.

Maak je tropenjaren makkelijk

Een kokendwaterkraan van Quooker is een uitkomst voor jonge ouders. Je kunt er gemakkelijk flessen en spenen mee uitkoken, in een handomdraai groentepuree maken en een kopje thee maken met een tevreden baby op de arm.

Zo maak je de lekkerste zomerdrankjes met je Quooker

Wist je dat je je Quooker kunt inzetten om zélf de heerlijkste zomerdrankjes te maken, op basis van thee? Theesommelier Kiona Malinka deelt haar tips.

7 tips voor theezetters

Thee zit in de lift! Na de hausse aan koffiebarren en baristacursussen, verleggen we onze aandacht steeds meer van koffie naar thee. Wil jij nóg meer uit je theemomentjes halen? Neem dan deze 7 tips voor theezetters ter harte.

Op de koffie bij Man Met Bril

Een bakje koffie bestaat voor 10% uit koffie. De rest is water. En dus is het niet zo gek dat barista’s hun blik van de koffieboon verleggen naar dat wat er uit de kraan komt. En daar praten we bij Quooker graag over mee. We brachten een bezoekje aan Paul Sharo van Man Met Bril Koffie.