Kraan eruit, Quooker erin!

In iedere keuken kun je een Quooker-kraan plaatsen. De kraan op de plaats van je huidige kraan en een reservoir in je keukenkastje. Ervaar het gemak van direct 100°C kokend op ieder gewenst moment.
Wil je ook koel bruisend en gefilterd water? Combineer jouw systeem dan met een CUBE. Zo haal je alles uit één kraan: koud, warm, 100°C kokend, gekoeld en bruisend water. 

Hierom word je blij van een Quooker-kraan in je keuken:

  • Direct 100°C kokend water, op ieder gewenst moment. Zet een kop thee, blancheer je groeten of pocheer een eitje in een mum van tijd. Ontdek alle toepassingen.

  • Verbeter de smaak van jouw drinkwater. Het HiTAC®-filter verwijdert ongewenste geur- en smaakstoffen.

  • Bespaar tijd. Je hoeft niet langer te wachten tot het water in je waterkoker of pan eindelijk kookt. Hoe handig!

  • Verminder waterverspilling. Je tapt nooit meer dan je nodig hebt. Je hoeft niet meer te wachten op warm water omdat het water uit het reservoir wordt gemengd met het reguliere koude water.

  • Reduceer je energieverbruik. Een Quooker-systeem verbruikt ongeveer 10W per dag. Dat is nog minder dan een tv op standby laten staan. Met een COMBI(+)-reservoir kun je zelfs energie besparen.

  • Veilig in gebruik. Een Quooker-kraan staat stabiel op het aanrecht en kan niet omvallen zoals een waterkoker. Dankzij een uitgekiend veiligheidssysteem en de kindveilige bedieningsknop geeft een Quooker-kraan nooit zomaar kokend water

Een duurzame investering: Bespaar water, tijd en energie

Je zult er versteld van staan hoe vaak je op een dag kokend water nodig hebt. Maak een flesje voor je baby, ontvel tomaten, blancheer groenten en zet in een handomdraai een heerlijke pasta op tafel voor de hele familie. Maar wist je dat je naast tijd ook water en energie kunt besparen met een Quooker-systeem?

Eenvoudig zelf te installeren

Een Quooker-systeem is heel makkelijk zelf te installeren. De kraan en het reservoir worden altijd als complete set geleverd inclusief duidelijke handleiding. In onze handige instructievideo leggen we stap voor stap uit wat je moet doen.