Kraan eruit, Quooker erin

Geef je keuken een duurzame upgrade en vervang je eigen mengkraan door een Quooker! Dat is heel simpel. De Quooker-kraan komt in het gat dat je oude kraan achterlaat. Je geniet meteen van het ultieme gemak van direct kokend water uit de kraan. 

De voordelen van een Quooker

Als je altijd over kokend water beschikt, is een eitje koken of thee zetten ineens secondenwerk. Maar wist je dat het ook nog eens goed voor het milieu is, om je oude kraan te vervangen door een Quooker?

Met een Quooker-kraan tap je namelijk nooit méér water dan je nodig hebt en het vacuümgeïsoleerde reservoir onder het aanrecht verbruikt maar heel weinig energie. Je kunt met een Quooker dus veel water en energie besparen, maar ook ruimte op je aanrecht. Want die waterkoker, die mag weg. Dat is maar goed ook, want jaarlijks gebeuren er met waterkokers veel ongelukken. Een Quooker heeft een kindveilige bedieningsknop. Bovendien zit hij vast aan het aanrecht. Omvertrekken lukt niet.

Door je oude kraan te vervangen door een Quooker geef je je keuken dus een flinke upgrade. Koken wordt makkelijker, duurzamer en veiliger!