Voor keukendealers

De kokendwaterkraan is tegenwoordig geen luxeproduct meer, maar een essentieel onderdeel in de keuken. Zonder een Quooker-kraan is een keuken niet meer compleet. Graag ondersteunen wij jou als keukendealer bij de verkoop van Quooker-systemen d.m.v. productinformatie, afbeeldingen, technische tekeningen, service, advies en verkoopondersteunende materialen.


Producttraining

Bekijk onze digitale producttraining zodat jij jouw klant nog beter kan informeren over de Quooker-producten.

Zeven redenen om een Quooker aan te schaffen

Wat zijn de belangrijkste redenen voor een consument om een Quooker aan te schaffen?

  1. Direct 100˚C kokend, koel bruisend en gefilterd water
  2. Multi-inzetbaar
  3. 100% veilig
  4. Water- en energiebesparend
  5. Optimale waterkwaliteit
  6. Ruimtebesparend
  7. Duurzaam

Meer ruimte in de spoelkast

Het plaatsen van een Quooker-systeem kost ruimte in je spoelkast. Plaats je een Quooker met CUBE, kost dit uiteraard nog meer ruimte. Wat is de beste manier om een Quooker in het keukenkastje te plaatsen en zoveel mogelijk ruimte over te houden? We leggen het graag aan je uit. Het creëren van ruimte begint bij het intekenen van de keuken. Download onderstaande PDF en gebruik dit leidingadvies bij het intekenen.

Augmented reality

Met Quooker augmented reality kun je op een leuke en gemakkelijke manier onze kranen aan jouw klanten presenteren. Je selecteert eenvoudig een kraan en zet deze neer waar jij dat wilt. Dit kan bijvoorbeeld in een demokeuken in de showroom zijn, of op de tafel waar je met de klant de keuken samenstelt.

Scan de QR-code of ga naar quooker-ar.com en bekijk de Quooker-kranen in augmented reality.

Een werkende Quooker in jouw showroom

De beste manier om een klant te overtuigen een Quooker te kopen is de Quooker te demonstreren. Heb jij nog geen werkende Quooker (met CUBE) in je showroom? Neem dan contact op met je Quooker accountmanager. We doen je graag een aantrekkelijk aanbod.

Trainingen

Wil jij met je verkoop- en/of installatieteam alles weten over Quooker? Neem dan contact op met je accountmanager. Wij nodigen je graag uit in de Quooker Academy in Ridderkerk voor een rondleiding in onze fabriek gecombineerd met een praktische verkoop- of installatietraining

quookeracademyquookeracademy

Doe de bespaarcheck

Direct kokend water uit de kraan is niet alleen handig. Met een Quooker kun je ook energie en energie besparen. Wil jij de besparing inzichtelijk maken voor jouw klant? Doe dan de bespaarcheck op quooker.nl. Binnen een minuut zie je wat jouw klant verbruikt en hoe jij jouw klant kan helpen besparen door het installeren van een Quooker.

Maak kennis met het accountteam

Heb je vragen? Neem dan contact op met je Quooker accountmanager of via het dealerportal. Wij helpen je graag.


Sales Director
Albert Groenhout       
a.groenhout@quooker.nl

Sales Manager KRT
Sjaak Smit       
s.smit@quooker.nl

Regionaal

KRT Noord
Hielke Felkers
KRT Oost
Daan Tangelder
d.tangelder@quooker.nl

KRT Midden
Tim Roosa
t.roosa@quooker.nl

KRT Zuid/West
Konrad Kopanicki      
k.kopanicki@quooker.nl

KRT Zuid-Holland, Groot Amsterdam en landelijke formules
Annebelle van Schreven de Vries