Interieurverzorger

Je houdt van een omgeving die ‘spik en span’ is en je bent vastberaden om ons kantoorpand van binnen te laten blinken.

Jouw functie

Jouw werkdag begint als alle collega’s naar huis gaan. Op deze manier kun jij de bureaus makkelijk afnemen en de vloer schoon maken zodat jouw harde werk ook zichtbaar blijft. Je werkt samen met een collega en jullie verdelen de werkzaamheden voor de betreffende avond. Een aantal taken zoals het schoonmaken van de toiletruimtes zal dagelijks terugkomen en andere taken verdeel je over de week. We zien je graag van maandag t/m vrijdag van 17.30 tot 20.00 uur.

Over jou

  • Je hebt schoonmaak ervaring en bij voorkeur in bedrijfspanden.
  • Je bent betrouwbaar en werkt efficiënt en zelfstandig.
  • Je hebt hygiëne hoog in het vaandel.
  • Je hebt een goed beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent woonachtig in Ridderkerk of direct omgeving

Over jouw team

We hebben inmiddels een volwaardige facility afdeling waar jij onderdeel van wordt. Op dit moment hebben we 3 interieurverzorgers, 3 kantinemedewerkers, 1 facilitair medewerker en 1 Manager Facility.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Debbie de Laat

HR adviseur

vacatures@quooker.nl