Ben jij de installateur van de toekomst?

Ook in bestaande keukens wordt steeds vaker een Quooker geplaatst. Nooit meer wachten op kokend water, maar altijd direct warm, koud en kokend water bij de hand. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over de kokendwaterkraan van Quooker. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder.

De voordelen van een Quooker

Reservoirs

Kokendwaterreservoirs

De PRO3 levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater.

Loopt er enkel een koudwaterleiding, dan is de COMBI het meest geschikt. Deze levert niet alleen kokend water, maar ook 15 liter warm water (60°C) en heeft daarmee een dubbelfunctie.

Wanneer er een koud- en warmwaterleiding aanwezig is, en de lengte tot de warmwaterbron meer dan 6 meter bedraagt, kan de COMBI(+) worden toegepast.De COMBI(+) levert naast kokend water direct warm water (d.m.v. het mengvengtiel) totdat het warme water uit de leiding de juiste temperatuur heeft bereikt.

Het stand-by verbruik van alle reservoirs is 5 cent per dag. De Quooker COMBI(+) reservoirs zijn gewaardeerd met energielabel A. Klik hier om alle specificaties van de reservoirs te vergelijken.

Gekoeldwaterreservoir

Met de Quooker CUBE haal je naast warm, koud en kokend water, nu ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker-kraan.

De CUBE komt onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Er zit een filter in, die het water zuivert. Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, een koolzuurfles, waarmee je wel 60 liter koud bruiswater uit je Quooker-kraan kunt tappen. Zo haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water. Lees hier meer over de CUBE.

Welk reservoir kies je?

En verder

Instructievideo's

Ben je op zoek naar meer informatie over het plaatsen van een Quooker-systeem? We hebben een aantal instructiefilmpjes ontwikkeld waarin we stapsgewijs uitleggen hoe je een Quooker installeert. 

Neem contact met ons op

Uw accountmanager:

Regio Noord
Thirza Stip
06-12559763 
t.stip@quooker.nl

Regio Zuid
Frank van den Berge
06-51336582
f.vandenberge@quooker.nl

raoyn