Inspiratie

Een kop thee. Of limonade met bubbels voor een heel voetbalteam. Wat je ook nodig hebt, met een Quooker-kraan is het er zo.

De kraan die alles kan

Een Quooker bestaat uit twee delen: een kokendwaterkraan óp het aanrecht en een klein reservoir eronder, waarin het water op 110°C bewaard wordt. Lees meer over de werking van een Quooker-systeem.

Toepassingen

Altijd kokend water bij de hand. Dat is van vroeg in de ochtend tot vlak voor het slapengaan bijzonder handig. Ontdek wat je allemaal met een Quooker kunt doen.

Verhalen

We zijn bij onze klanten op de thee (en koffie!) gegaan, om erachter te komen welke rol hun Quooker speelt in het dagelijks reilen en zeilen bij hen thuis.

Recepten

Het hele idee achter de Quooker is gestoeld op gemak. En of je nou een bourgondische hobbykok of zo min mogelijk in de keuken staat, we hebben het toch allemaal graag makkelijk? Deze gerechten zet je in een handomdraai op tafel. 

Video's

We hebben video's over koken, drankjes maken, schoonmaken en alle toepassingen van de Quooker. Ontdek ze allemaal en laat je inspireren.

Leesvoer

Hoe maak je de lekkerste ijsthee? Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe keuken? Dat, en nog veel meer, lees je in de artikelen op de volgende pagina.