Hulp tijdens het registreren

Wil jij jouw Quooker-systeem registeren? Zorg er dan eerst voor dat je een Mijn Quooker-account hebt aangemaakt. Navigeer vervolgens naar de optie 'Mijn Producten' om al jouw Quooker-producten toe te voegen.

Het kan helaas wel eens voorkomen dat je een foutmelding te zien krijgt op het moment dat je jouw Quooker-systeem wilt registeren. Dit kan met meerdere factoren te maken hebben. Wij adviseren om wel zorg te dragen dat je jouw registratie succesvol afrond zodat alle gegevens in jouw account correct zijn. 

Adresgegevens worden niet gevalideerd
Controleer dan goed of je jouw postcode correct hebt ingevuld inclusief bijbehorende letters. Zodra je dit hebt ingevuld selecteer je vervolgens handmatig jouw adres door op de straatnaam te klikken. 

Ik kan mijn serienummer niet vinden
Klik hier voor afbeeldingen van de locatie van jouw serienummers.

Serienummer van reservoir wordt niet geaccepteerd
Gedurende de registratie vragen wij om het serienummer van jouw cilindervormige kokendwaterreservoir. Dit nummer begint bijvoorbeeld met VCW, CPW, CCW, VBW gevolgd door een aantal cijfers. Je kunt jouw unieke serienummer terugvinden op een sticker aan de zijkant van het reservoir of in de meegeleverde documentatie. 

Serienummer is al bekend in ons systeem
Zodra je deze melding te zien krijgt is jouw serienummer al bekend in ons systeem. Het kan voorkomen dat een ander familielid, een vorige bewoner of een servicemonteur jouw serienummer al heeft geregistreerd. 

Type kraan wordt niet herkend
Staat jouw type kraan er niet tussen? Selecteer dan een van de andere zichtbare kranen en rond je registratie af. Neem vervolgens per email contact met ons op zodat één van onze medewerkers jouw kraan handmatig kan wijzigen in ons systeem.

CUBE serienummer is onjuist
Het unieke serienummer van jouw CUBE begint met CUB, CDU, CDUA, CDUB of QCB gevolgd door een aantal cijfers. Zorg ervoor dat je geen spaties gebruikt als je dit serienummer invult tijdens de registratie. 


Heb je een vraag over jouw registratie of hulp nodig? Neem dan contact op met onze serviceafdeling via het contactformulier in je Mijn Quooker-account.


Wat is het voordeel van het registreren van jouw Quooker-systeem?

Je hebt standaard 2 jaar garantie op jouw Quooker-systeem. Zodra je alle producten correct hebt geregistreerd heb je altijd compleet overzicht bij de hand. Enkel onze serviceafdeling heeft inzage in deze gegevens. Indien je in de toekomst een vraag hebt aan onze serviceafdeling kunnen zij met behulp van al deze gegevens snel en accuraat handelen.