Fusion messing patina

Messing Patina

De Fusion en de Classic Fusion Quooker-kranen in messing patina zijn als een goede fles wijn. Of een tas van het beste leer. Geef hem de tijd om te rijpen en hij wordt mooier, steeds mooier. En alsmaar meer van jou.

Patina is een laag die op het messing ontstaat door oxidatie. Deze verandert langzaam van kleur, en wordt plaatselijk lichter of juist donkerder bruin. Ook het aanraken van het materiaal heeft invloed. Daar waar jouw vingertoppen de kraan vastpakken, verkleurt het oppervlak. Door dit natuurlijke proces wordt jouw kraan veel meer dan die praktische keukenhulp. Bij de messing patina kranen kan er ook een blauwgroenige gloed ontstaan op het oppervlak. Dit is het gevolg van koper oxidatie. Dit is een natuurlijk proces dat in een droge omgeving wordt geremd en in een vochtige omgeving wordt versneld.

Net als alle andere Quooker-kranen geeft ook de (Classic) Fusion messing patina direct koud, warm en 100°C kokend water en bespaar je veel tijd, energie en ruimte in de keuken.

Wil je ook gekoeld en bruisend water uit je Quooker halen? Combineer je Quooker-systeem dan met de CUBE. Zo haal je alles uit één kraan! 

Fusion Round

Kokendwaterkraan en mengkraan zijn gecombineerd in de Quooker Fusion Round. Koud, warm en kokend water uit één kraan.

Fusion Square

Kokendwaterkraan en mengkraan zijn gecombineerd in de Quooker Fusion Square. Koud, warm en kokend water uit één kraan.

Classic Fusion Round

Mengkraan en kokendwaterkraan in één. Koud, warm en kokend water uit één kraan in een klassieke stijl.

Classic Fusion Square

Mengkraan en kokendwaterkraan in één. Koud, warm en kokend water uit één kraan in een klassieke stijl.