Fusion goud

Verguld met een laagje 24 karaats goud is de Quooker goud het zonnetje in huis. Een even decoratieve als praktische keuze voor in de keuken.

Een Quooker-kraan is in de eerste plaats ontzettend handig. Maar je kunt hem ook inzetten als blikvanger! De Fusion goud, uitgevoerd met een laagje 24 karaats goud, brengt instant glamour naar het aanrecht. Het is een mengkraan en kokendwaterkraan in één, die in combinatie met de Quooker CUBE ook koel gefilterd en bruisend water geeft. De Quooker goud biedt dezelfde voordelen als de andere Quooker-kranen. Hij is makkelijk en zeer veilig in gebruik en bespaart je veel tijd, energie, water en ruimte op je aanrecht!

Combineren met goud

Een romantische keuken of juist strak en industriëel? De Quooker goud is overal op zijn plek. Wel pakt hij steeds nét anders uit. Hij brengt warmte in een witte omgeving. En maakt een zwarte keuken chic. Combineer hem met hedendaagse interieurkleuren als petrolblauw of flessengroen voor een hip effect.

De Quooker goud is verkrijgbaar met een hoekige of ronde uitloop en wordt geleverd met een PRO3-reservoir of een COMBI- of COMBI+ reservoir voor onder het aanrecht. Ook de bijpassende zeeppomp is er met een gouden finish.

Elke dag gemak

Onder de oogverblindende goudlaag zit een staaltje vernuftige techniek verborgen. De Quooker Goud is een mengkraan en een kokendwaterkraan in één, met alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Hij wisselt direct van koud naar kokend water en andersom. Net als alle Quookers is hij energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend.

Strak design

De Quooker Goud is verkrijgbaar als Fusion Square en Fusion Round, oftewel als mengkraan met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. De mengkraankop is uitgevoerd in matgoud, wat de kraan een subtiel accent geeft. Ook de bijpassende zeeppomp is verguld verkrijgbaar. De Quooker Goud wordt geleverd met PRO3-reservoir of een COMBI of COMBI+-reservoir voor onder het aanrecht.

Fusion Round

Kokendwaterkraan en mengkraan zijn gecombineerd in de Quooker Fusion. Koud, warm en kokend water komen gewoon uit één, eenvoudig en veilig te bedienen kraan met een 24kt. gouden finish.

Fusion Square

Kokendwaterkraan en mengkraan zijn gecombineerd in de Quooker Fusion. Koud, warm en kokend water komen gewoon uit één, eenvoudig en veilig te bedienen kraan met een 24kt. gouden finish.