Finishes

Kies een finish

Heb je een Quooker-kraan uitgekozen? Dan hoef je nog meer één ding te doen: je finish bepalen. In totaal zijn er zeven mogelijkheden: chroom, rvs, zwart, goud, messing patina, gunmetal en rosé koper. Maar let op, niet elke finish is voor elke kraan beschikbaar.

Chroom en rvs zijn tijdloze finishes. Ze passen in elke keuken en zijn voor alle Quooker-kranen verkrijgbaar. Is je keuze gevallen op een Flex of Front-kraan? Dan valt er nog veel meer te kiezen. Met zwart maak je een krachtig statement in de keuken. Of je gaat voor een van de allernieuwste finishes van Quooker, zoals het warme rosé koper, dat even elegant als veelzijdig is. Of gunmetal, waarmee je je keuken een industriële touch geeft. Kies je voor de Fusion-kraan? Dan kan je ook nog kiezen voor de messing patina en gouden variant kiezen.


Quooker-kraan schoonmaken

Je wilt ervoor zorgen dat je kraan te alle tijde in topconditie is. Elke finish vraagt om een eigen behandeling. Hoe je jouw gekozen kraan het beste schoon houdt lees je hier

Gunmetal

Een Quooker-kraan met gunmetal finish maakt een krachtig statement in de keuken. De tint combineert diep donkergrijs met blauwe ondertonen en een subtiele glans. Hij is ferm, masculien, koel en robuust. Een gewaagde keuze!

Rosé koper

De nieuwe Quookerkraan met rosé koperfinish is als een goedgekozen sieraad. Deze unieke tint, die geïnspireerd is op koper maar ook neigt naar roze, brengt een warme, tijdloze schittering in je keuken.


Zwart

Al een tijdje zijn donkere kleuren in de keuken in opmars. Van donkerblauw en groen tot stemmig zwart en alle grijstinten daartussen. Een zwarte Quooker-kraan past perfect in dat plaatje.

Goud

Verguld met een laagje 24 karaats goud is de goude Quooker-kraan het zonnetje in huis. Een even decoratieve als praktische keuze voor in de keuken.

Messing patina

De Quooker-kranen in messing patina zijn als een goede fles wijn. Of een tas van het beste leer. Geef hem de tijd om te rijpen en hij wordt mooier, steeds mooier. En alsmaar meer van jou.