Contact

Vul het juiste contactformulier in voor een snelle afhandeling van jouw vraag. Je kan binnen 2-4 werkdagen een reactie verwachten. 

Heb je een vraag voor onze serviceafdeling?

De meeste storingen kun je zelf verhelpen. Snel antwoord nodig? Maak gebruik van onze zelfservice om het probleem te achterhalen en/of het juiste artikel te bestellen om het euvel op te lossen. 

Heb je een technische vraag omtrent een storing, defect of onderhoud? Vul het servicecontactformulier in via jouw Mijn Quooker-account. Zorg ervoor dat jouw account compleet is ingevuld. Op deze manier kan onze serviceafdeling jouw vraag snel in behandeling nemen.

Ik heb al een Mijn Quooker-account

Heb je al een account aangemaakt en wil je een storing melden of technische vraag stellen? Log dan in op jouw account om een servicecontactformulier in te vullen.

Ik heb nog geen Mijn Quooker-account

Zijn jouw gegevens nog niet bij ons bekend? Maak dan eerst een account aan om jouw Quooker-producten te registreren. Vul het servicecontactformulier in via je account zodat de serviceafdeling jouw vraag in behandeling kan nemen.

Voor vragen over de status van jouw bestelling, factuur, registratie of de aanschaf van een Quooker-systeem kun je het algemene contactformulier invullen.