Studenten bij Quooker

Op zoek naar bagage om na je stage of afstuderen de wereld te veroveren? Dat kan bij Quooker. Volg jij een technische of bedrijfskundige studie en ben je op zoek naar een (meeloop) stage of afstudeeropdracht? Wij dagen je graag uit!

Over Quooker

Als je bij ons stage loopt of afstudeert kun je zelf ervaren dat Quooker een unieke kans biedt om te ontdekken waar je blij van wordt en waar je goed in bent. We zijn namelijk een maakbedrijf en dat betekent dat je met eigen ogen kunt zien hoe Quooker producten worden bedacht, geassembleerd en nationaal en internationaal worden geïntroduceerd.

Hoe gaaf is het dat je jouw idee kunt bespreken met ervaren professionals en het meteen kunt uitproberen in de fabriek of uitgewerkt kunt zien in de designstudio. Weet je meteen of het echt een haalbaar idee is en of het zal bijdragen aan het realiseren van onze ambitie: de hele wereld overtuigen van het gemak van de Quooker. Als je kiest voor Quooker dan kies je voor innovatie, ondernemerschap en een warm familiegevoel. Je bent welkom!

Onze cultuur

Onze cultuur is een groot deel van ons succes. Zonder passie en lef om het anders te doen zouden wij nooit staan waar we nu staan. We zijn betrokken bij elkaar, iedereen snapt dat we het samen beter kunnen dan alleen. Een informele sfeer met korte communicatielijnen maakt dat je op iedereen af kunt stappen en snel kunt schakelen. Quooker groeit zo hard dat verandering ons niet afschrikt, flexibiliteit zit in ons DNA. We veranderen continu. Soms omdat het anders kan, soms omdat het anders moet.

Inspirerende werkomgeving

Je werkt in Ridderkerk of in onze HUB in de Eemhaven in Rotterdam. Ons pand in Ridderkerk is vanuit de duurzaamheidsgedachte gebouwd, ruim 900 zonnepanelen op het dak zorgen voor stroom in onze fabriek. We hebben een eigen restaurant waar je dagelijks verse broodjes en salades kunt eten. Voor de vitaminen pak je elke dag vers fruit en is er 1 x per kwartaal een smoothie-dag. Naast gezond eten is bewegen natuurlijk ook iets dat we graag doen. Regelmatig wordt er een bootcamp georganiseerd, hebben we een jaarlijkse zaalvoelbalcompetitie en zijn er genoeg gekke collega’s die met elkaar marathons of triatlons lopen. En zodra het weer kan, kunnen we swingen op de muziek van onze eigen Quooker band. Hoe leuk is dat!

Praktische informatie

Waar je vanuit kunt gaan in onze samenwerking:

  • Je ontvangt €500 bruto per maand bij een fulltime stage.
  • Minimaal 4 maanden ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar.
  • In onze dynamische omgeving laat jij een hoge mate van zelfstandigheid zien, jij redt je prima.
  • Om er zeker van te zijn dat jij het naar je zin zult hebben maak je een online assessment. Jouw kwaliteiten worden direct zichtbaar en gaan we verder ontwikkelen .
  • Jaarlijks bieden we aan 30 studenten een stage- of afstudeermogelijkheid.

Een aantal feiten op een rij

75 liter koffie per dag

7000 Quookers geproduceerd per week

300 versgemaakte broodjes per dag

275 stuks fruit per dag

 30000 m2 bedrijfspand

30 studenten per jaar

900 zonnepanelen

Solliciteren?

Denk je dat je bij ons past? Reageer direct via onderstaande link. Licht je motivatie toe: wat trekt jou aan in Quooker? We zijn benieuwd waar jij in uitblinkt en wat je bij ons wilt leren.

Verhalen van onze studenten

Van een stage in een droombaan rollen, wie wil dat niet? Bij Quooker werken tal van mensen bij wie het zo gegaan is. Hier vertellen ze hun verhaal.