Quooker Classic

Een nieuwe tijdloze klassieker die zich meteen thuis zal voelen in elke landelijke keuken. Het klassieke assortiment biedt dezelfde voordelen als de bekende Quooker en is verkrijgbaar in een nieuwe vierkante en ronde Classic Fusion alles-in-één-kraan en een nieuwe vierkante en ronde Nordic Classic single tap.

Classic Fusion Round

In de Classic Fusion zijn kokendwaterkraan en mengkraan gecombineerd. Er komt warm, koud en kokend water uit één enkele kraan met een ronde uitloop. In combinatie met de CUBE geeft de Classic Fusion ook koel bruisend en gefilterd water. Verkrijgbaar in chroom, roestvrij staal en nikkel.

Classic Fusion Square

In de Classic Fusion zijn kokendwaterkraan en mengkraan gecombineerd. Er komt warm, koud en kokend water uit één enkele kraan met een rechte uitloop. Je kunt er zelfs koel bruisend en gefilterd water uit tappen, als je hem combineert met de Quooker CUBE. Verkrijgbaar in chroom, roestvrij staal en nikkel.

Classic Nordic single tap

Een Quooker-kraan in de klassieke stijl die u kunt combineren met uw eigen mengkraan. Deze kraan geeft kokend water en gecombineerd met de Quooker CUBE geniet je ook van koel bruisend en gefilterd water, uit dezelfde kraan! Verkrijgbaar in chroom, roestvrij staal en nikkel.