Quooker Classic

Een tijdloze klassieker die zich meteen thuis zal voelen in elke landelijke keuken. Het klassieke assortiment bestaat uit een Classic Fusion alles-in-één-kraan en een Nordic Classic single tap die je kunt combineren met je eigen mengkraan.

Classic Fusion

Haal alles uit één kraan: kokend, warm en koud water. En, als je hem combineert met de Quooker CUBE, ook koel bruisend en gefilterd water. De Classic Fusion is verkrijgbaar in vier finishes: chroom, roestvrij staal, nikkel glans en messing patina.

Classic Fusion Round

In de Classic Fusion zijn kokendwaterkraan en mengkraan gecombineerd. Er komt warm, koud en kokend water uit één enkele kraan met een ronde uitloop.

Classic Fusion Square

In de Classic Fusion zijn kokendwaterkraan en mengkraan gecombineerd. Er komt warm, koud en kokend water uit één enkele kraan met een rechte uitloop. 

Classic Nordic single tap

Een Quooker-kraan in klassieke stijl die je kunt combineren met je eigen mengkraan. Deze kraan geeft kokend water en gecombineerd met de Quooker CUBE geniet je ook van koel bruisend en gefilterd water, uit dezelfde kraan!

Classic Nordic Round single tap

Een Quooker-kraan in klassieke stijl die je kunt combineren met je eigen mengkraan. 

Classic Nordic Square single tap

Een Quooker-kraan in klassieke stijl die je kunt combineren met je eigen mengkraan.