Bezorging

Wij gaan aan de slag met jouw bestelling en zorgen er graag voor dat jij jouw Quooker-producten zo snel mogelijk in huis hebt! Het leverproces voor onze grote CO₂ cilinders verschilt van de rest van het assortiment. Lees hierover meer onderaan deze pagina.

Verzendkosten

Bestellingen met een totaalbedrag boven de €50 worden gratis verzonden. (m.u.v. grote CO₂ cilinders*).

Is jouw bestelling onder de €50? Dan betaal je €3,95 aan verzendkosten.

Bezorgmethode

Jouw bestelling wordt door PostNL geleverd. De bestelling wordt geleverd aan huis of op een ander gewenst adres. 

Levertijd

Je bestelling wordt standaard binnen 2-3 werkdagen geleverd bij een PostNL-pakketpunt of aan huis op de gekozen bezorgdatum.

Zodra jouw bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvang je per e-mail een track & trace code zodat je jouw pakket kunt volgen.

Jouw pakket wordt tot 5 werkdagen bij een PostNL-pakketpunt bewaard. Haal je je bestelling niet binnen deze periode op, dan wordt deze aan ons geretourneerd.

Bestelling niet compleet?

Het kan voorkomen dat je bestelling in twee delen wordt geleverd. Mocht dit het geval zijn, dan ontvang je twee keer een track & trace code. Vaak wordt het tweede deel van je bestelling niet langer dan 1-2 dagen later geleverd.

Heb je maar één track & trace code ontvangen of heb je na twee dagen het pakket nog niet in huis? Neem contact op via webshop@quooker.nl. We kijken dan gelijk even na of er iets mis is gegaan.

*Grote CO₂ cilinders

Vanwege logistieke en veiligheids-gerelateerde eisen zijn wij genoodzaakt om de levering, het ophalen en het retourneren van grote CO₂ cilinders via een externe logistieke partner aan te bieden. Om deze reden is het niet mogelijk om de grote CO₂ cilinder met andere artikelen in de webshop te bestellen. Gelieve in dit geval aparte bestellingen te plaatsen. 

Verzendkosten

Er worden voor deze service met onze externe transportpartner extra 
verzendkosten in rekening gebracht:
Levering van het starterpakket €20
Levering van het navulpakket €40 

Leveringsvoorwaarden

Het transport wordt uitgevoerd door HST-Transmission en geleverd binnen 2-3 werkdagen. Zodra de goederen zijn verzonden, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. 

Wanneer je bij het plaatsen van jouw bestelling hebt gekozen voor het retourneren van lege cilinders, zet deze tijdig klaar.
HST-Transmission neemt bij de levering van jouw bestelling, voor het opgegeven aantal lege cilinders, retourlabels mee om deze mee te retourneren.

Verdere vragen beantwoorden we graag per mail via info@quooker.nl.